AcasăSPORTRomania - Grecia/ Vezi ce va face Piturca, daca nu califica echipa...

Romania – Grecia/ Vezi ce va face Piturca, daca nu califica echipa la Mondiale!

Nationala de fotbal a Romaniei a pierdut, vineri seara, cu 1-3, meciul cu Grecia, din deplasare, din prima mansa a barajului de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia, de anul viitor.

Desi echipa noastra a avut o evolutie lamentabila, iar in returul de la Bucuresti va trebui sa se descurce si fara doi dintre cei mai importanti jucatori, Bourceanu si Costin Lazar, selectionerul Victor Piturca este inca increzator in sansele ca „tricolorii” sa intoarca soarta calificarii.

Piturca ii va arunca in lupta inca din primul minut pe Vlad Chiriches si Alexandru Maxim si spera ca cei mai bine cotati fotbalisti romani ai momentului sa ne asigure o victorie la un scor care sa ne aduca mult sperata calificare.
Totusi, daca nu va reusi sa-i califice pe „tricolori” la Campionatul Mondial din Brazilia, de anul viitor, Victor Piturca a anuntat deja ce va face.

Selectionerul i-a transmis jurnalistului Dorin Chiotea, conform blogului acestuia, ca se va retrage timp de trei luni la o manastire, pentru a-si reincarca bateriile dupa emotiile prin care a trecut in aceasta campanie de calificare. Abia dupa cele trei luni, Piturca va aparea in fata fanilor pentru a-si prezenta raportul vizavi de prestatia „tricolorilor” in drumul catre Rio.

author avatar
Cristi Ionita
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger