AcasăSPORTRomania - Grecia/ Vezi ce a fost dispusa sa faca Vica Blochina...

Romania – Grecia/ Vezi ce a fost dispusa sa faca Vica Blochina pentru elevii lui Piturca!

Nationala de fotbal a Romaniei sustine, marti seara, meciul impotriva Greciei, confruntare decisiva pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, de anul viitor.

Desi au fost invinsi in tur cu 3-1 si au sanse minime de calificare la turneul final, elevii lui Victor Piturca au, inca, parte de o sustinere masiva si chiar fierbinte ar putea spune unii.

Chiar daca este intr-un razboi deschis cu selectionerul Victor Piturca, lituanianca Vica Blochina, fosta iubita a antrenorului roman, si-a manifestat sustinerea cum a putut mai bine pentru Torje si compania.

Vica Blochina a realizat un pictorial fierbinte si a postat un mesaj de incurajare pentru „tricolori”: „Toata Romania sustine Romania!!!! Curaj, incredere si determinare…asta le transmit baietilor de la nationala! Sunt optimista ca putem intoarce rezultatul din Grecia”.

Ba chiar frumoasa lituanianca sustine ca mizeaza pe un 4-1 pentru Romania sau macar pe un 3-1, iar apoi „tricolorii” sa rezolve soarta calificarii in prelungiri sau la penalty-uri.

Nu in ultimul rand, Vica Blochina a acceptat, marti, oferta Antena 1 de a prefata confruntarea de la fata locului, de la Arena Nationala, desi asta a insemnat sa ajunga la stadion cu multe ore inainte de startul meciului si sa stea in frig.

author avatar
Cristi Ionita
1.863 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger