AcasăSPORTRomania - Grecia 1-1. Prea mici pentru un Mondial atat de mare!...

Romania – Grecia 1-1. Prea mici pentru un Mondial atat de mare! (VIDEO)

Nationala de fotbal a Romaniei a pierdut calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, de anul viitor, dupa ce a facut doar 1-1 cu Grecia in returul de pe teren propriu.

Aflati la adapostul victoriei obtinute in tur, 3-1, grecii au abordat perfect returul de la Bucuresti, din punct de vedere tactic, si si-au indeplinit obiectivul.

Desi Victor Piturca a aruncat in lupta cinci jucatori cu profil ofensiv, Romania a atacat haotic, nereusind sa-si creeze vreo ocazia de a marca in prima repriza. Ba chiar a fost taxata in minutul 23, de Mitroglou.

Lansat excelent de Karagounis, la limita offside-ului, Mitroglou a profitat de iesirea aiurea a lui Matel, a scapat singur cu Tatarusanu si l-a executat pe goalkeeperul de la Steaua. Grecii puteau deschide scorul si mai rapid, dar au ratat o ocazie uriasa in minutul 17, cand Holebas a scapat singur, a sutat spre coltul lung si Tatarusanu a respins in extremis.

Egalarea a venit in minutul 56, cand Holebas si Torosidis s-au incurcat reciproc, in marginea careului grec. Primul a sutat in al doilea si mingea s-a dus in propria poarta, la vinclu, fara sperante pentru Karnezis.

Chiar daca au prins mai mult curaj, romanii au continuat sa atace haotic pe final si singura ocazie a noastra a venit in urma unui sut de la distanta al lui Hoban scos in extremis de goalkeeperul grec.

Romania – Grecia s-a incheiat 1-1, oaspetii s-au calificat la Mondiale, cu 4-2, iar Romania ramane acasa, aratand precum o echipa mica pe care doar norocul putea sa o duca la turneul final.

[youtube]Cmrp5RCfSv8[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
781 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger