AcasăSPORTRomania - Franta 0-0 Euro 2012 ramane un vis frumos

Romania – Franta 0-0 Euro 2012 ramane un vis frumos

Nationala de fotbal a Romaniei este ca si eliminata din lupta pentru Euro 2012, dupa ce a facut doar 0-0 in meciul cu Franta de pe teren propriu.

Min. 94 – Este final de meci pe National Arena. Romania – Franta s-a incheiat 0-0. A fost un meci care a demonstrat ca echipa noastra este prea mica pentru un turneu final de Campionat European. Romaniei i-au lipsit inteligenta, conditia fizica si jocul colectiv. Trupa noastra a fost groggy in momentul in care se punea in miscare jocul de pase al francezilor. Doar cu daruirea si presiunea fanilor este greu sa ajungi la Euro.

Min. 92 – In mod evident este fluierat si Tatarusanu, care repune mingea in joc cu mare dificultate.

Min. 91 – Intra Gigel Bucur in locul lui Marica. Spectatorii fluiera. Mai degraba fluiera decizia lui Piturca. Romania are nevoie de victorie, dar face schimbare de parca ar vrea sa traga de timp.

Min. 89 – Au fost cateva momente bune ale echipei noastre, dar Nicolita a trimis trei centrari aiurea.

Min. 83 – Nicolita vede cartonasul galben pentru o intrare intarziata.

Min. 82 – Romania are mare nevoie de cele trei puncte, dar echipa noastra se apropie foarte greu de poarta oaspetilor.

* Bosnia Hertegovina – Belarus 1-0 (rezultat final)

Min. 76 – A intrat Nasri in locul lui Cabaye. Blanc muta ofensiv.

Min. 74 – Nicolita se resimte dupa ce a fost calcat de Ribery. Intrare urata a francezului, care scapa de avertisment.

* Bosnia Hertegovina – Belarus este 1-0 in minutul 90. A marcat Misimovic, in minutul 87, intr-un moment in care Belarus avea doi eliminati: Kalachev (34), Martinovich (85). Avem nevoie de o victorie cu Franta.

Min. 72 – Intra Remy in locul lui Valbuena.

Min. 69 – Goian vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Martin. E un meci cu garda jos. Golul pluteste in aer.

Min. 67 – Ribery ii umileste pe Rat si Bourceanu, trece printre si suteaza periculos, dar mingea ocoleste poarta noastra. Raspundem prin Marica, dar atacantul lui Schalke nu ajunge la centrarea lui Bogdan Stancu.

Min. 63 – Cabaye are cea mai mare ocazie a francezilor. Bourceanu a gresit aiurea la 25 de metri de propria poarta, Cabaye a interceptat, a sutat si mingea s-a dus la o palma de vinclul portii aparate de Tatarusanu.

Min. 61 – Benzema este lansat cu o minge plouata, Tatarusanu iese si retine cu un efort considerabil.

Min. 58 – Terenul pune in continuare mari probleme jucatorilor celor doua formatii.

Min. 54 – Cocis vede si el un cartonas galben pentru o intrare dura la 40 de metri de propria poarta. Se joaca tare, mai intens decat in prima parte.

Min. 48 – Francezii sunt periculosi pe contraatac, dar Chiriches il blocheaza exemplar pe Ribery. Inceput mai bun de repriza al oaspetilor.

22.40 – Romania a avut lovitura de start in repriza a doua. Nu s-au efectuat schimbari.

Min. 45 – Este final de repriza pe National Arena. Dupa o prima repriza in care s-a jucat putin fotbal, Romania si Franta sunt la egalitate, 0-0. Echipa noastra pare sa joace pentru a scoate un punct din acest meci. Trupa lui Piturca a stat mult la cutie, astfel ca nu am inregistrat ocazii de poarta.

Min. 45 – Evra se resimte si el dupa un duel cu Nicolita. Francezul s-a accidentat din cauza gazonului, dar s-a lovit si genunchi in genunchi cu fostul stelist.

Min. 43 – Piturca muta ofensiv, de nevoie. Intra Bogdan Stancu in locul lui Costin Lazar, care s-a accidentat dupa ce a calcat stramb pe o brazda de gazon. Cristi Tanase va juca mai retras.

Min. 42 – Rami isi incearca norocul cu un sut de la 40 de metri, cu pamantul si Tatarusanu retine cu siguranta.

Min. 40 – Ne indreptam spre finalul primei reprize. O repriza in care s-a luptat mult si s-a jucat putin fotbal.

Min. 34 – Benzema incearca o extravaganta, o lovitura cu capul de la 16 metri, dar mingea s-a dus la un metru de poarta lui Tatarusanu.

Min. 32 – Francezii au avut posesia aproape vreo doua minute in continuu, dar au pasat foarte mult in lateral si actiune a ramas fara rezultat. Intre timp se resimte si Costin Lazar.

Min. 27 – Nicolita a executat excelent lovitura libera obtinuta de Costin Lazar si Hugo Lloris a respins cu emotii din vinclu. Ies scantei dupa un duel Goian – Rami.

Min. 26 – Mvila a vazut cartonasul galben pentru un fault asupra lui Costin Lazar. Lovitura a fost accentuata de starea precara a gazonului.

Min. 25 – Goian s-a accidentat si el. Pare sa fie o problema serioasa. Goian are probleme la coapsa dreapta si este masat pe marginea terenului.

Min. 20 – Romania sta la cutie si asteapta momentul propice pentru a da lovitura. Piturca i-a trimis la incalzire pe Moti, Bogdan Stancu si Gigel Bucur.

Min. 17 – Francezii au echilibrat jocul. Fotbalistii ambelor formatii au mari probleme din cauza gazonului. Exista pericolul ca jucatorii sa calce stramb pe un smoc de iarba si sa se accidenteze. De asemenea, mingea prinde directii ciudate cand este deviata de smocurile de iarba. Totusi, fanii fac o atmosfera exceptionala si valuri mexicane.

Min. 14 – Cristi Tanase vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Sagna.

Min. 13 – Marica reuseste o interceptie in duel cu Abidal, il deschide pe Nicolita, dar fostul stelist centreaza exact in bratele lui Hugo Lloris.

Min. 10 – Martin centreaza de pe dreapta, din lovitura libera, la coltul scurt si Valbuena, venit la prima bara, trimite cu capul peste poarta lui Tatarusanu. Gazonul deja sufera in multe locuri.

Min. 8 – Nicolita centreaza de pe dreapta, din corner si Goian, jenat de Rami, a trimis cu capul mult peste poarta adversa.

Min. 5 – Avem prima mare ocazie a meciului. Nicolita centreaza din lovitura libera de la 30 de metri, lateral stanga, Goian apare bine la finalizare, dar nu reuseste sa reia spre poarta si Hugo Lloris respinge cu emotii.

Min. 3 – Formatia noastra, impulsionata de atmosfera din tribune, a inceput tare meciul. Incercam un pressing agresiv, dar de multe ori jucatorii nostri au intrari peste limita regulamentului. Elevii lui Piturca trebuie sa se calmeze.

21.35 – Franta a avut lovitura de start a meciului. Vremea este calda la Bucuresti, terenul se prezinta in conditii acceptabile, in tribune sunt 55.000 de spectatori. Atmosfera este senzationala!

21.30 – Este oficial! Sapunaru nu va evolua in aceasta seara. Dinamovistul Luchin este titular.

21.26 – Ies pe teren componentii celor doua formatii. Se vor intona imnurile. Alexandra Coman va intona imnul Frantei, iar Marcel Pavel imnul Romaniei.

21.24 – Sunt premiati Gica Hagi, Gica Popescu, Boloni si Dorinel Munteanu. Fiecare are peste 100 de selectii in echipa nationala.

21.20 – Inna incalzeste atmosfera cu doua melodii inainte de startul partidei.

21.15 – Sapunaru s-a accidentat la incalzire. Exista posibilitatea ca Luchin sa apara in formula de start sau Piturca sa arunce in lupta un fotbalist cu profil ofensiv si sa-l retraga pe Nicolita fundas dreapta.

21.00 – Stadionul este aproape plin. Au existat ceva nemultumiri din partea fanilor care nu au fost lasati sa intre pentru ca aveau aparate video sau foto. Acestea sunt interzise, ca si toate insemnele cu nationala Romaniei. Decizii ciudate ale organizatorilor.

20.40 – Sunt 30.000 de spectatori in tribune. Portarii au iesit la incalzire.

20.25 – S-au aflat echipele de start ale celor doua formatii. Daca la noi nu sunt surprize, francezii ii arunca in lupta pe Marvin Martin si Valbuena in locurile consacratilor Nasri si Malouda. Atentie la acest Marvin Martin. Este considerat un jucator de mare perspectiva.

20.15 – Pana la aceasta ora nu s-au inregistrat incidente la Stadionul National sau in zona arenei. Intrarea in arena se face fara probleme.

19.50 – Jucatorii echipei noastre au inspectat gazonul in uralele a circa 10.000 de spectatori.

19.30 – Cu doua ore inainte de startul partidei, in tribune sunt deja circa 7.000 de spectatori. Din pacate, cum era de asteptat, traficul rutier din zona Stadionului National si nu numai a fost serios perturbat.

Romania, antrenata de Victor Piturca, incepe cu Tatarusanu – Sapunaru, Chiriches, Dorin Goian, Rat – Cocis, Bourceanu, Costin Lazar – Nicolita, Marica, Cristi Tanase. Rezerve sunt Pantilimon, Marius Niculae, Latovlevici, Luchin, Bogdan Stancu, Gigel Bucur, Moti.

Franta, antrenata de Laurent Blanc, incepe cu Hugo Lloris – Sagna, Rami, Abidal, Evra – Cabaye, Mvila – Ribery, Marvin Martin, Valbuena – Benzema. Rezerve sunt Mandanda, Koscielny, Nasri, Reveillere, Malouda, Alou Diarra, Remy.

Citeste si:

Vezi reactii la cald dupa meciul Romania-Franta! Calificarea e 95% ratata, spune Razvan Rat

author avatar
Cristi Ionita
5.901 afisari

5 COMENTARII

  1. romania e o echipa slaba ……jucatori fara valoare ….prin anii 90 toti aveau un stres si mari emotii asupra nationalei noastre ….pacat ROMANIA

  2. asta este capacitatea de joc a echipei romaniei in acest moment.bine ca n-am pierdut.DAR comentatorii meciului sub ori ce critica fraze agramate pareri personale despre arbitraj,comentarii absolut absurde.ALTII NU MAI AVETI LA TVR? RUSINE!!!spre final am inchis sonorul.

  3. Romanul se plange de la orice.Singurele minusuri ale acestui meci le-au reprezentat gazonul si decizia lui Piturca de a juca la egal si deci…a nu ne califica.De 2 ori l-am vazut cum gesticula tot iritat pentru ca jucatorii sa nu mearga in atac ci sa se reintoarca in propria jumatate a terenului.
    Au avut ocazii…se putea !

  4. De ce nu suntem in stare sa facem o treaba buna pana la capat? Nu vreau sa vorbesc despre meci….Calificarea nu s-a pierdut aseara, ci in meciurile cu echipele pe care le-am tratat cu superioritate, gen Albania sau Belarus. Dar, cu ce fatza ne aratam Europei? Un stadion extraordinar, insa un gazon mizerabil…Cum este posibil ca la nici 10 minute de la primul fluier gazonul sa cedeze? Incredibil!!! Numai noi suntem in stare de asa ceva…! Nu numai ca as trece la sanctiuni drastice impotriva firmei care s-a ocupat de gazon, dar as concedia si ceva directorasi de prin primaria lui Oprescu. Incompetenti care-si bat joc de banul public si care merg probabil pe principiul „Lasa ba ca merge-asa!!” Rusine!!

  5. Ar trebui sa fiti multumiti . Romania a scos un punct din acest meci in fata unei campioane cu jucatori ce fac parte din alta clasa . Nu ne am calificat deoarece am pierdut puncte in fata unor echipe din coada clasamentului mondial .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger