AcasăSPORTRomania, din nou pe 4

Romania, din nou pe 4

Elevii lui Susic au trecut peste meciul cu Romania

Bosnia si Belarus, adversarele directe la locul secund in grupa D pentru preliminariile Euro 2012, au castigat meciurile oficiale disputate marti seara, depasindu-ne, din nou, in clasament.

Elevii lui Susic au trecut peste meciul cu Romania

Reprezentativa Belarusului a invins, cu scorul de 2-0, selectionata Luxemburgului, intr-un meci jucat la Minsk. Golurile au fost marcare de Kornilenko (penalty), respectiv Putilo, iar Belarus si-a pastrat pozitia secunda in grupa, cu un punct in urma liderului Franta. La Zenica, Bosnia lui Safet Susic a spalat rusinea ingrangerii de la Bucuresti, trecand cu acelasi scor, 2-0, de reprezentativa similara a Albaniei. Punctele gazdelor au fost marcate de Medunjanin si Maletic, ambele in repriza a doua.

Bomba serii a explodat la Toftir

Modesta nationala din Feroe a adus multi bani celor care au mizat pe o victorie in fata Estoniei

Reprezentativa Insulelor Faroe a reusit prima victorie din aceasta campanie, invingand la Toftir selectionata Estoniei, scor 2-0. Estonienii reusisera sa “fure” 4 puncte in doua meciuri nationalei Serbiei si erau marii favoriti, cu atat mai mult cu cat nationala condusa de Tarmo Ruutli emitea pretentii la locul doi in Grupa C. De mentionat ca in actualele preliminarii, feroezii mai au un rezultat interesant, 1-1 cu Irlanda de Nord. Socul de la Toftir vine la doar cateva zile dupa ce Liechtenstein a invins cu 2-0 nationala Lituaniei.

author avatar
Sebastian Stan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger