AcasăSPORTRomania, dezastru total la Mondialele de Gimnastica

Romania, dezastru total la Mondialele de Gimnastica

Catalina Ponor nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor

Sportivii romani au incheiat fara medalie Campionatul Mondial de gimnastica de la Tokyo, situatie care nu s-a mai intamplat din 1981.

Catalina Ponor nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor

Fara Sandra Izbasa si Marian Dragulescu, ambii accidentati, Romania a fost carne de tun la Mondialele din Japonia. Gimnastii romani nu au reusit sa se implice serios in lupta pentru medalii in niciuna dintre finale, doar fetele imbunatatind cumva impresia lasata cu ajutorul locului 4 obtinut in finala pe echipe. Dupa ce Ana Porgras (locul 6), Raluca Haidu (locul 18) si Flavius Koczi (locul 12), au fost de umplutura in finalele de individual compus, gimnastii nostri au continuat seria evolutiilor lamentabile in finalele pe aparate. Amelia Racea si Catalina Ponor au prins locurile 5, respectiv 7 la barna, Diana Chelaru a fost ultima la sol, iar Marius Berbecar a ocupat locul 6 la paralele. Ultimul ramane in istorie ca “Agentul 0.00”, dupa ratarea de la sarituri care i-a adus nota 0.

Singurul punct pozitiv al participarii Romaniei la Mondiale il reprezinta calificarile obtinute de echipa feminina si cea masculina la Olimpiada de la Londra, de anul viitor, dar, cu asemenea evolutii individuale, perspectivele sunt sumbre pentru gimnastica romaneasca.

author avatar
Cristi Ionita
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger