AcasăSPORTRomania de 9. Locul 9!

Romania de 9. Locul 9!

Romancele au fost executate in cele mai importante jocuri de la C.E.

Nationalele de handbal feminin ale Norvegiei, Spaniei, Muntenegrului si Suediei sunt semifinalistele Campionatului European, in urma ultimelor meciuri jucate in grupele principale. Romani va incheia competitia pe pozitia a 9-a!

Romancele au fost executate in cele mai importante jocuri de la C.E.

In ultimul joc la turneul din Ungaria, echipa antrenata de Gheorghe Tadici a trecut de Polonia, 24-19, victorie mai mult de palmares si fara absolut nicio importanta in privinta locului final ocupat de Romania. Din sperante la o calificare in semifinale, handbalistele noastre au gafait facand pasul spre grupele principale, in care au fost depasite de Norvegia, Spania, Ungaria si Danemarca; doar polonezele au fost mai slabe, daca asta poate fi o consolare pentru pozitia a 9-a ocupata la acest Campionat European. Sa remarcam, totusi, impresionantul salt fata de editia precedenta: in 2012, Romania a terminat pe 10!
Presedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a declarat ca nu stie daca trebuie sa-l demita sau nu pe Gheorghe Tadici, selectionerul de 9. Locul 9! „Le-am transmis fetelor ca am fost la mana altora pe tot parcursul europenelor. Acum, cu exceptia meciului cu Norvegia, in care am depus armele prea repede, vad ca fetele s-au luptat, dar e adevarat ca se putea mai mult, chiar daca ne-am batut cu fortele handbalului feminin (…) Om trai si om vedea, nu comentez nimic despre staff-ul tehnic. Vom analiza plusurile si minusurile. Urmeaza «mondialele» din 2015, foarte importante, criteriu de calificare la JO, si vrem sa ne calificam acolo. E important”, a conchis Dedu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger