AcasăSPORTRomania - Belarus 2-2 Romania termina in genunchi campania pentru Euro 2012

Romania – Belarus 2-2 Romania termina in genunchi campania pentru Euro 2012

Nationala de fotbal a Romaniei a pierdut si ultima speranta pentru a mai ajunge la Euro 2012, dupa ce a incheiat la egalitate, 2-2, meciul cu Belarus de pe teren propriu.

Min. 94 – Este final de meci pe National Arena. Romania – Belarus s-a terminat la egalitate, 2-2, dupa un meci slab facut de echipa noastra. Romania a avut mai mult posesia balonului, dar si-a creat putine ocazii de a marca si a avut mari probleme in aparare, fundasii lui Piturca intrecandu-se in gafe, in frunte cu Pantilimon.

Min. 92 – Intra Veretilo si iese Bordaciov.

Min. 90 – Tamas suteaza in forta, de la 30 de metri, si Jevnov retine.

Min. 86 – Moti vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Kornilenko.

Min. 82 Romania – Belarus 2-2. Rudnik profita de letargia lui Cristea, il lanseaza excelent pe Dragun, acesta sprinteaza printre Moti si Rat, profita de iesirea neinspirata a lui Pantilimon si puncteaza cu un lob de zile mari.

Min. 80 – Intra Bogdan Stancu in locul lui Marica.

Min. 73 – Rat centreaza excelent de pe stanga, Mutu incearca o executie fantezista si trimite peste cu o semi-foarfeca.

Min. 72 – Cristea scapa bine spre poarta adversa, este altruist si ii paseaza lui Torje, dar acesta are o atitudine dezamagitoare si suteaza aiurea, departe de poarta adversa.

Min. 70 – Intra Cocis in locul lui Costin Lazar. Oarecum surprinzator, Cocis a fost fluierat la intrarea pe teren.

Min. 66 – Kisliak suteaza periculos, putin pe langa poarta lui Pantilimon.

* Bosnia Hertegovina – Luxemburg 5-0 (final), Franta – Albania 2-0 (pauza)

Min. 60 – Intra Rudik in locul lui Krivets.

Min. 55 – Kornilenko suteaza periculos din unghi, de langa Tamas, Pantilimon boxeaza neconvingator, Krivet vine din spate, suteaza si Pantilimon respinge in extremis.

Franta – Albania 2-0 (Malouda 11, Remy 38)

Min. 51 Romania – Belarus 2-1. Mutu transforma cu siguranta un penalty obtinut tot de el. Romania a scapat pe un contraatac trei contra doi, Mutu a patruns si a fost busculat in careu de Verkovtov, care a vazut si cartonasul galben.

Min. 47 – Rat vede cartonasul galben pentru o intrare dura la Dragun.

22.36 – Romania a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe National Arena. Dupa o prima repriza ciudata, Romania si Belarus sunt la egalitate, 1-1. Formatia noastra a controlat jocul, dar nu a reusit sa impuna un ritm alert, astfel ca si-a creat putine ocazii de a marca. Oaspetii au egalat contrar cursului jocului si chiar puteau prelua conducerea dupa cateva greseli flagrante ale defensivei noastre.

Min. 45 – Oaspetii au ocazia sa preia conducerea in prelungiri. A fost un corner de pe stanga, Pantilimon a iesit aiurea, pe sub minge, Plaskoni a preluat la sase metri de poarta noastra si a sutat putin pe langa.

Min. 45 Romania – Belarus 1-1. Lovitura de teatru pe National Arena. Dupa o repriza in care nu au jucat mai nimic, oaspetii egaleaza. Jucatorii din Belarus au aruncat o minge la bataie, Moti a facut un luft de zile mari, iar Kornilenko, scapat singur, l-a executat pe Pantilimon cu mult sange rece.

Min. 45 – Torje executa excelent o lovitura libera de la 30 de metri si mingea ocoleste de putin poarta adversa.

Franta – Albania 1-0 (Malouda 11)

Bosnia Hertegovina – Luxemburg 5-0 (Dzeko 12, Misimovic 15, 22 penalty, Pjanic 36, Medunjanin 51)

Min. 40 – Rat centreaza excelent de pe stanga, insa Marica rateaza voleul si Jevnov retine.

Min. 36 – Mutu si Marica reusesc o combinatie de efect, insa sutul atacantului de la Cesena este pe portar si Jevnov retine.

Min. 33 – Bourceanu are si el probleme medicale. Mijlocasul Stelei sangereaza, dar probabil ca va reveni pe teren.

Min. 29 – Iese si Sanmartean, usor accidentat, si intra Adrian Cristea.

Min. 23 – Kornilenko vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Bourceanu.

Bosnia Hertegovina – Luxemburg 4-0 (pauza)

Min. 22 – Marica suteaza in forta cu stangul si Jevnov retine.

Min. 19 – Plaskoni l-a inlocuit pe Filipenko.

Min. 19 Romania – Belarus 1-0. In superioritate numerica (Filipenko primea ingrijiri medicale pe marginea terenului) Romania deschide scorul. Sanmartean il lanseaza pe Torje cu o pasa fabuloasa, acesta intoarce pentru Mutu si atacantul Cesenei inscrie primul gol al Romaniei pe National Arena.

Min. 17 – Tamas si Filipenko se resimt dupa un duel aerian in careul oaspetilor.

Min. 11 – Dragun patrunde frumos pe dreapta, suteaza, mingea este deviata de Moti, il pacaleste pe Pantilimon si se duce in corner. Lovitura de colt a ramas fara rezultat.

Bosnia Hertegovina – Luxemburg 4-0 (Dzeko 12, Misimovic 15, 22 penalty, Pjanic 36)

Min. 8 – Formatia noastra controleaza disputa, dar ritmul meciului este unul scazut.

Min. 2 – Mutu apare bine in spatele fundasilor din Belarus, preia pe piept, dar suteaza slab si Jevnov a retinut fara probleme.

21.33 – Jucatorii din Belarus au avut lovitura de incepere in aceasta partida. Vremea este racoroasa la Bucuresti, sunt 18 grade, dar in tribune sunt circa 25.000 de spectatori. Terenul se prezinta in conditii foarte bune.

Bosnia Hertegovina – Luxemburg 3-0 (Dzeko 12, Misimovic 15, 22 penalty)

Bosnia Hertegovina – Luxemburg 2-0 (Dzeko 12, Misimovic 15)

* Romania asteapta o minune din Bosnia Hertegovina, dar acolo gazdele au deschis deja scorul in meciul cu Luxemburg, Dzeko marcand in minutul 12.

Romania, antrenata de Victor Piturca, incepe cu Pantilimon – Matel, Tamas, Moti, Rat – Bourceanu, Costin Lazar – Torje, Mutu, Sanmartean – Marica. Rezerve sunt Silviu Lung, Gardos, Adrian Cristea, Luchin, Cocis, Bogdan Stancu, Gigel Bucur.

Belarus, antrenata de Bernd Stange, incepe cu Jevnov – Amelianciuk, Verkovtov, Filipenko, Bordaciov – Kulchi, Kisliak, Krivet, Dragun – Kornilenko, Nehaicik. Rezerve sunt Gutor, Javnercik, Bicenok, Voronkov, Plaskoni, Rudik, Veretilo.

author avatar
Cristi Ionita
2.390 afisari

2 COMENTARII

  1. lipsa de valoare,nici in anii 60 nu se juca asa de lent.d-l Piturca spunea mai zilele trecute ca indiferent de categoria meciului-amical sau oficial-se va juca cu aceiasi seriozitate si daruire.ce spuneti? sa te bazezi ca Luxemburg sa incurce Bosnia,ca sa prinzi un baraj la pomana asta da profesinalism! baieti! nu va mai lamentati atata si jucati fotbal nu bambilici, fiti profesionisti ca doar fotbalul este meseria voastra,il practicati zi de zi si chiar noapte de nopte, vorba cantecului…fata mami ce-ai vrea tu? fotbalist sa-ti de-a mamica? O, Nu! mamico, NU!toata ziua minge,minge noptea nu mai poate-npi…sau…

  2. varza FRF,sa mearga pe ogor,sau au vrut sa faca unul pe National Arena dar nu le-a rasarit cucuruzul,oricum au mamaliga pentru toti urmasii lor..si un ciolan mare pe care-l rod bine de 20 de ani incoace

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger