AcasăSPORTRomania - Argentina 0-0. Milioane de euro ca sa vedem voma lui...

Romania – Argentina 0-0. Milioane de euro ca sa vedem voma lui Messi

Nationala de fotbal a Romaniei a incheiat la egalitate, 0-0, amicalul disputat, miercuri seara, impotriva Argentinei, pe teren propriu.


Partida ar fi trebuit sa se dispute in 2011, cu ocazia lansarii National Arena, insa, atunci, o revolta a fotbalistilor sud-americani a facut ca Federatia Argentiniana sa solicite amanarea partidei.

In cele din urma, mult asteptatul eveniment s-a petrecut acum, iar confruntarea de pe National Arena a fost un fiasco total, oamenii lui Alejandro Sabella patruzand pe teren doar pentru ca erau obligati de un contract cu multe zerouri.

Messi a vomitat pe National Arena (sursa foto: gsp.ro)

Desi se spunea initial ca fotbalistii argentinieni vor petrece sase zile la Bucuresti, cei mai multi dintre ei au stat doar 48 de ore si au profitat la maxim, deplasarea in Romania reprezentand pentru ei oportunitatea de a se odihni si a se distra la maxim in camerele de hotel.

„Pumele” nu au parut prea interesate de meci, Messi si compania preferand miscari lejere de stretching, in vestiar, inaintea partidei, in locul unei incalziri clasice efectuate pe suprafata de joc.

Despre starul Barcelonei se spunea ca va evolua doar o repriza, dar a stat tot meciul pe teren. Si cand spunem „a stat” nu suntem departe de adevar, Messi fiind o umbra a jucatorului care inscrie la foc automat pentru campioana Barcelonei.

Chiar si asa, Argentina a fost echipa care a ratat ocaziile mai mari, Aguero, Higuain si Di Maria facandu-i mari pe Tatarusanu si Pantilimon.

In cele din urma, Romania – Argentina s-a terminat 0-0, iar multa lume isi pune intrebarea … care a fost rolul acestei partide? Este evident ca Argentina a fost foarte mult sub turatia normala, astfel ca ar fi absurd sa credem ca 0-0 cu sud-americanii, intr-o susanea de amical, ne da dreptul sa speram la turnee finale.

Si atunci? Oare de ce a platit Federatia Romana de Fotbal 3 milioane de euro (ca sa-i aduca pe argentinieni la Bucuresti), de ce au dat fanii circa doua milioane de euro pe bilete si de ce a platit PRO TV un milion de euro pentru transmisia meciului, conform unor surse de pe piata media? Probabil pentru a-l vedea pe starul Lionel Messi vomitand pe gazonul execrabil de pe National Arena. Starul Barcelonei a avut probleme inca din startul partidei si a fost evident ca trage de el sa stea pe teren. Iar Messi, fotbalist care joaca in jur de 70 de meciuri pe an, daca nu are parte de accidentari, a mai vomitat pe teren o singura data, in Bolivia, cand Argentina a jucat la o altitudine improprie fotbalului, peste 4.000 de metri, lucru despre care nu poate fi vorba si in cazul de fata.

author avatar
Cristi Ionita
945 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger