AcasăSPORTRomania are patru sfert-finaliste la Bucuresti

Romania are patru sfert-finaliste la Bucuresti

Patru jucatoare de tenis din Romania vor evolua in sferturile de finala ale turneului de 100.000 de dolari de la Bucuresti.

Pana acum se cunosc trei dintre cele patru jucatoare care ne vor reprezenta in turul al treilea al competiei ce are loc la Arena Herastrau.

Simona Halep si Irina Begu, primele doua favorite ale competitiei, si-au asigurat deja prezenta in sferturi, alaturi de ele calificandu-se si Alexandra Cadantu, una dintre marile sperante ale tenisului feminin din Romania.

Simona a trecut, cu 6-1, 7-6, de slovaca Lenka Jurikova, Irina s-a impus, cu 6-1, 6-1, in disputa cu Cristina Mitu, iar Alexandra a invins-o, cu 6-3, 6-4, pe cehoaica Renata Voracova. Cea de-a patra romanca ajunsa in sferturile de finala ale turneului de la Bucuresti se va decide in aceasta seara, dupa disputarea meciului Sorana Cirstea – Madalina Gojnea.

Trei dintre cele patru romance calificate in sferturi se afla pe partea superioara a tabloului. Simona Halep o va intalni pe Alexandra Cadantu, astfel ca Romania are asigurat un loc in semifinale. Invingatoarea dintre Sorana Cirstea si Madalina Gojnea va da piept cu o jucatoare din Spania, Estrella Cabeza Candela sau Laura Pous Tio, favorita numarul cinci.

Pe partea inferioara a tabloului, Irina Begu o va infrunta pe italianca Maria Elena Camerin, cap de serie numarul sapte. In singurul meci din sferturi fara jucatoare din Romania, olandeza Kiki Bertens isi va masura fortele cu Carla Suarez Navarro, o alta jucatoare din Spania.

author avatar
Cristi Ionita
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger