AcasăSPORTRomânia a strălucit la Campionatele Europene de Canotaj: 3 medalii de aur...

România a strălucit la Campionatele Europene de Canotaj: 3 medalii de aur şi 3 de bronz!

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au cucerit sâmbătă medaliile de aur în proba feminină de dublu vâsle, la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen. A fost a treia medalie de aur pentru România, după cele obţinute la dublu rame feminin și masculin.

De asemenea, ţara noastră a mai obținut trei medalii de bronz, la proba de 4 rame feminin, la 4 rame masculin și la 4 vâsle masculin.

Sportivii noştri, spectacol la CE canotaj

Aşadar, dintre cele 6 medalii, 3 au fost de aur: dublu vâsle feminin (Ancuța Bodnar și Simona Radiș), dublu rame masculin (Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan) și dublu rame feminin (Ioana Vrînceanu și Denisa Tîlvescu).

Florin Arteni, Alexandru Macovei, Alexandru Chioseaua, Nicu Chelaru, Cristi Pîrghie, Constantin Radu, Vlad Aicoboaie, Constantin Adam și Victoria Petreanu (cârmaci) au terminat pe locul 5, din tot atâtea echipe.

România participă cu 11 echipaje la Europenele de la Munchen, în perioada 11-14 august.

author avatar
Andrei Ștefan
185 afisari

3 COMENTARII

  1. Novace , si pe ei cat i ai ajutst tot ca pt turul tinutului care nu exista? ?!! Du te bunule la nimic!!

  2. Statul va da 100.000 de euro medalia de🥇 ceva mai putin medalia de 🥈 si ceva si mai putin medalia de 🥉. Nu se plătesc locurile 4 si 5.

  3. Jegoșii de politruci din România 🇲🇩 să le de-a și lor câte 100.000 € ,pt că MERITĂ 👋👋👋… banii există,la cate miliarde fura

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger