AcasăSPORTRomania a debutat cu o victorie la C.E. de polo

Romania a debutat cu o victorie la C.E. de polo

Poloistii romani si-au propus sa depaseasca faza grupelor la C.E.

Echipa nationala de polo a Romaniei a invins Georgia, scor 12-6, ieri, la debutul sau in Grupa C a Campionatului European de la Belgrad.

Poloistii romani si-au propus sa depaseasca faza grupelor la C.E.

„Tricolorii” au demarat mai greu si s-au vazut condusi cu 1-0, dar apoi au intors scorul dupa trei goluri marcate la rand. Georgia a avut o revenire puternica si a inscris si ea de trei ori, trecand la conducere. In sfertul al treilea, gruzinii au luat din nou avantaj, dar Romania a preluat controlul jocului si a marcat pana la final de opt ori consecutiv, transand soarta partidei. S-a terminat 12-6 pentru trupa antrenata de Dejan Stanojevici dupa ce Georgia a inscris ultimul gol al meciului prin Trepulia. Maine, in etapa a doua, romanii vor infrunta puternica formatie a Italiei.
Cel mai asteptat meci de la C.E. a adus si un record de asistenta: 11.000 de spectatori au fost in tribune la partida dintre Serbia si Croatia. O fanfara a intretinut multimea timp de 30 de minute inaintea ceremoniei de deschidere, in timp ce fanii echipei gazda au afisat un steag imens al Serbiei. Impulsionata de suporteri, campioana mondiala si europeana Serbia s-a impus in fata campioanei olimpice Croatia la o diferenta de sapte goluri (13-6).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger