AcasăSPORTRomania a castigat ultimul meci oficial dinaintea Cupei Mondiale

Romania a castigat ultimul meci oficial dinaintea Cupei Mondiale

Nationala de rugby a Romaniei s-a impus, cu 41-16, in meciul cu Ucraina din deplasare, din Cupa Europeana a Natiunilor.

Fara cativa jucatori de baza in formula de start, nationala de rugby a Romaniei a profitat de meciul cu Ucraina, din deplasare, pentru a face un ultim antrenament cu public inainte de Cupa Mondiala din Noua Zeelanda, competitie care sta sa inceapa.

Formatia noastra a dominat disputa din Ucraina de la un capat la celalalt, gazdele reusind sa mentina cat de cat ritmul doar in prima repriza.

Catalin Nicolae si Iulian Dumitras au marcat cate un eseu in prima jumatate de ora a meciului, dar gazdele au tinut aproape gratie a trei lovituri de pedeapsa transformate, astfel ca in minutul 38 scorul era doar 12-9 pentru Romania.

Fercu a reusit un nou eseu in ultimul minut al reprizei, Dumbrava a transformat si scorul pauzei era 19-9 pentru Romania.

In partea a doua, Romania a continuat recitalul eseurilor. Dimofte, Surugiu si Ratiu au culcat si ei balonul in terenul de tinta advers, astfel ca Romania avea 41-9 pe tabela in momentul in care gazdele au marcat eseul de onoare.

UcrainaRomania s-a incheiat 16-41 si echipa noastra este pe locul al doilea in clasamentul Cupei Europene a Natiunilor, dupa cinci etape. Formatia noastra a adunat 16 puncte din trei victorii si doua infrangeri. Liderul Georgia are 22 de puncte obtinute din victorii pe linie.

author avatar
Cristi Ionita
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger