AcasăSPORTRomania a castigat amicalul cu Grecia

Romania a castigat amicalul cu Grecia

Nationala de fotbal a Romaniei a obtinut o victorie de moral, cu Grecia, campioana europeana din 2004.

Victor Piturca a trimis pe teren o formula aproape complet modificata fata de meciul pierdut in Belgia, iar Romania a avut o alta atitudine, echipa noastra dominand clar disputa cu Grecia.

Torje a deschis scorul in minutul 16. Fostul mijlocas al lui Dinamo a profitat de o deviere inspirata a lui Mazilu si a punctat cu un sut din 16 metri, la coltul scurt, langa bara.

Veteranul Karagounis a egalat in minutul 34, cand a executat perfect o lovitura libera de la 20 de metri si l-a lasat pe Balgradean fara replica.

Romania a facut legea pe teren in repriza a doua, rapizii Torje, Chipciu, Tanase sau Bogdan Stancu creandu-le mari probleme fundasilor greoi ai Greciei.

Cristi Tanase a facut 2-1 in minutul 61, cand a punctat cu un sut in forta, din 18 metri, iar Chipciu a inchis tabela, in minutul 81, profitand de o greseala in lant a defensivei adverse.

Victor Piturca a inceput cu Balgradean – Papp, Gaman, Dorin Goian, Stefan Radu – Torje, Pintilii, Neagu, Cristi Tanase – Bogdan Stancu, Mazilu. Pe parcurs au mai intrat Chiriches, Cocis, Costin Lazar, Marius Niculae, Chipciu si Nicolae Grigore.

author avatar
Cristi Ionita
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger