AcasăSPORTRomani lesinati la Australian Open

Romani lesinati la Australian Open

Simona Halep a ajuns la 76 de infrangeri in cariera

Romanii au inceput catastrofal Australian Open 2012, Simona Halep si Victor Hanescu fiind eliminati rapid, desi au avut adversari mai slab cotati.

Simona Halep a ajuns la 76 de infrangeri in cariera

Simona a urcat, ieri, pe locul 50 in clasamentul WTA, gratie sfertului de finala de saptamana trecuta, de la Hobart, dar ascensiunea i-a purtat ghinion in runda inaugurala de la Australian Open. Constanteanca a fost invinsa, cu 1-6, 6-3, 5-7, de argentianca Paula Ormaechea (19 ani, locul 189 mondial). In urma acestui esec, Simona va pierde 155 de puncte, ea prinzand anul trecut 16-imile de finala de la Melbourne.

Ca si anul trecut, Hanescu a iesit inca din primul tur la Melbourne

Daca Simona a castigat totusi un set, Victor Hanescu (locul 90 ATP) a avut o evolutie dezastruoasa impotriva neamtului Tobias Kamke, jucator aflat pe pozitia 98 in lume. Tradat de serviciu, Victor i-a oferit adversarului 24 de mingi de break, iar Kamke a profitat din plin, asigurandu-si o victorie facila, scor 6-2, 6-1, 6-2. Onoarea Romaniei a fost salvata, ieri, de Monica Niculescu, care, in ultimul meci al zilei, s-a impus, cu 5-7, 6-0, 6-3, impotriva frantuzoaicei Alize Cornet.

Wozniacki si-a angajat fratele

Fratii Wozniacki sunt extrem de apropiati

Daneza Caroline Wozniacki (21 de ani), liderul clasamentului mondial de tenis, l-a angajat pe Patrik Wozniacki, fratele ei cu patru ani mai mare, drept purtator de cuvant pe durata Australian Open. Caroline va comunica mai mult cu fanii ei prin intermediul lui Patrik, iar acesta va fi platit cu o suma modica. Danezul este fotbalist la Hvidovre si o insoteste pe superba blondina la Melbourne, profitand ca Liga daneza este intrerupta in aceasta perioada. Ieri, in primul tur de la Australian Open, Caroline a surclasat-o, cu 6-2, 6-1, pe Anastasia Rodionova.

author avatar
Cristi Ionita
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger