AcasăSPORTRomancele sar la bataie in Coreea

Romancele sar la bataie in Coreea

Lotul national de box feminin, condus de antrenorul Adrian Lacatus

O disciplina sportiva aparuta la noi practic din neant in urma cu cativa ani, din „nebunia” personala a antrenorului Adrian Lacatus a ajuns acum sa fie mandria sportului romanesc.

Lotul national de box feminin, condus de antrenorul Adrian Lacatus

Pentru ca, orice s-ar spune, performantele la nivel mondial obtinute de catre lotul national de box feminin sunt de-a dreptul incredibile pentru nivelul altfel mediocru in care se zbat alte discipline sportive cu traditie, in frunte chiar, din pacate, cu boxul masculin. Iar daca baietii nu mai scot de mult capul la nicio competitie internationala, pugilistele tricolore au ajuns sa fie una dintre marile forte mondiale. Pozitie pe care si-o pot reconfirma acum, la Campionatele Mondiale care vor avea loc in Coreea intre 12 si 26 noiembrie.

Musai aurul!

La competitia cea mai importanta a acestui an, Romania incearca sa-si pastreze pozitia fruntasa obtinuta in urma Europenelor de la Bucuresti. Iar dupa cum a declarat antrenorul coordonator Adrian lacatus, cel care alaturi de Constantin Galbinas se va afla in coltul ringului in Coreea, „nici nu concepem sa nu ne intoarcem fara trei medalii, dintre care una musai trebuie sa fie de aur”. Lotul nostru este compus din Steluta Duta, Melinda Pantis, Claudia Nechita, Lacaramioara Perijoc, Simona Sitar, Cristiana Stancu, Florentina Radu si Luminita Turcin.

author avatar
Toni Matei
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger