AcasăSPORTRoland Garros: Victorii pentru Halep si Buzarnescu. Dulgheru, invinsa de ziua ei

Roland Garros: Victorii pentru Halep si Buzarnescu. Dulgheru, invinsa de ziua ei

Precedenta intalnire intre cele doua sportive a avut loc la Fed Cup.

In timp ce Simona si Mihaela s-au bucurat de rezultate care le-au asigurat accederea in turul urmator al competitiei, Alexandra Dulgheru nu a avut sansa sa sarbatoreasca implinirea a 29 de ani cu o victorie la un Grand Slam.

In primul sau meci disputat la actuala editie a turneului de la Roland Garros, Halep a trecut, dupa aproximativ o ora si jumatate de joc si trei seturi disputate, de americanca Alison Riske, in meciul disputat miercuri, si nu marti, cum fusese anuntat initial. Simona a pierdut primul set, insa le-a castigat pe celelalte doua, cat se poate de clar:  2-6, 6-1, 6-1.

Victorioasa a iesit de pe teren miercuri si Mihaela Buzarnescu, a 31-a favorita la obtinerea trofeului la competitia de pe taram francez. Buzarnescu s-a calificat deja in turul trei, gratie rezultatului categoric inregistrat in meciul contra suedezei Rebecca Peterson. A invins-o pe jucatoarea aflata pe locul 97 in clasamentul mondial, dupa 61 de minute de joc, cu scorul de 6-1, 6-2.

Alexandra Dulgheru, in schimb, nu a reusit sa isi faca un cadou frumos de ziua ei, la Roland Garros, avand in fata o adversara mai bine clasata decat ea, Anett Kontaveit, care a castigat, dupa o ora si 37 de minute, ambele seturi disputate in turul secund la French Open 2018: 7-5, 6-2. II uram si noi „La multi ani!” Alexandrei si multa bafta in competitii.

sursa foto: Facebook/Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Alexandra Dulgheru

author avatar
Cristina Stefan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger