AcasăSPORTROLAND GARROS: Serena Williams este campioana de la Paris!

ROLAND GARROS: Serena Williams este campioana de la Paris!

Serena Williams si-a trecut in cont al 20-lea turneu de Grand Slam din cariera dupa ce, sambata seara, a castigat finala de la Roland Garros.

Americanca a avut nevoie de ceva mai mult de doua ore pentru a se impune, cu 6-3, 6-7, 6-2, in partida cu cehoaica Lucie Safarova, sportiva calificata pentru prima data intr-o finala de Grand Slam.

Serena a controlat meciul fara mari probleme, cu exceptia unui scurt-circuit care s-a produs in jocul ei in finalul setului al doilea.

Serena devine pentru a treia oara campioana la Roland Garros si obtine succesul care o ajuta sa-si consolideze pozitia de lider in clasamentul WTA, in conditiile in care anul trecut a parasit prematur competitia pariziana.

In plus, Serena devine doar a treia jucatoare de tenis din istorie care atinge bariera celor 20 de Grand Slam-uri castigate. In aceasta ierarhie mai este depasita doar de Margaret Court si Steffi Graf.

Duminica este programata finala masculina de la Roland Garros dinte Novak Djokovic (6-3, 6-3, 5-7, 5-7, 6-1 cu Andy Murray) si Stanislas Wawrinka (6-3, 6-7, 7-6, 6-4 cu Jo Wilfried Tsonga).

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger