AcasăSPORTRoland Garros: Romancele au obtinut victoria in turneul de dublu feminin la...

Roland Garros: Romancele au obtinut victoria in turneul de dublu feminin la junioare!

Ioana Ducu si Loredana Rosca au castigat turneul de dublu feminin la junioare. Ducu si Rosca au invins perechea Bellis – Vondrousova (SUA/ Cehia) – favorite numarul 7, scor 6-1, 5-7, 11-9 (tie-break).

Romancele se calificasera in finala probei de dublu junioare din cadrul turneului de la Roland Garros vineri, dupa ce au trecut, cu scorul de 6-3, 6-3, de cuplul Naiktha Bains/Tornado Alicia Black (Australia/SUA) – favorite numarul 4.

„E foarte bine ca ne-am completat si ne-am inteles. Nu prea mai avem loc de trofee, dar e munca noastra si ne facem loc. Speram ca si Simona va avea acelasi rezultat ca si noi. Suntem foarte mandre. Cred in Simona. Presiunea ar trebui sa fie la Sarapova, ca a batut la Madrid. O sa incep sa joc la senioare si am incheiat foarte frumos junioratul”, a spus Ioana Ducu, citata de antena3.ro.

Loredana Rosca s-a aratat si ea increzatoare si a marturisit ca spera ca anul viitor sa joace calificarile la senioare la Roland Garros. „In super tie-break, cand am revenit, a fost momentul cheie. A fost bine ca ne-am tinut tare in tie-break. La anul speram sa jucam si noi calificari aici, la Roland Garros, la senioare. E un ajutor pentru noi sa vedem romance cum joaca in turneele mari”, a afirmat ea.

Foto: Twitter

author avatar
Alina Costache
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger