AcasăSPORTRobinho, tot mai aproape de închisoare! Condamnare uriașă pentru superstarul brazilian

Robinho, tot mai aproape de închisoare! Condamnare uriașă pentru superstarul brazilian

Fostul atacant brazilian Robinho a fost condamnat pentru viol în 2017, în Italia. El și alte cinci persoane au fost acuzate că au abuzat o femeie, de origine albaneză, într-un club de noapte din Milano. S-a întâmplat totul în 2013. La vremea respectivă, Robinho juca la AC Milan, unde se transferase (în 2010), pentru suma de 18 milioane de euro, de la Manchester City.

În urma procesului deschis împotriva sa, ex-fotbalistul a primit o sentință grea din partea judecătorilor italieni – a fost condamnat la 9 ani de închisoare!

Lucrurile încep să se complice, acum, pentru Robinho. Brazilia face parte dintre statele care nu își extrădează în străinatate cetățenii condamnați la închisoare. Dar, italienii nu au renunțat și, în consecință, au formulat o cerere pentru a se asigura că fostul star va fi, totuși, pedepsit pentru fapta sa. Astfel, la presiunile autorităților de la Roma, Brazilia anunță oficial că sentința primită de Robinho trebuie și va fi ispășită de fostul fotbalist în țara natală.

Potrivit publicației britanice Daily Mail, reprezentanții justiției braziliene consideră respectarea cererii primite din Italia ceva „extrem de important”. Ordinul este ca fostul star de la Real Madrid și AC Milan să nu poată „dribla” atât de ușor și justiția precum o făcea pe terenul de joc cu adversarii săi.

author avatar
Mihail Ioan
700 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger