AcasăSPORTRobert Negoita lanseaza programul ”Sportul pentru toti”

Robert Negoita lanseaza programul ”Sportul pentru toti”

Negoita pregateste Dinamo pentru marea performanta

Vine vacanta de vara, iar elevii vor avea mai mult timp liber. Astfel, Primaria Sectorului 3 a lansat proiectul ”Sportul pentru toti”, un program dedicat elevilor si profesorilor coordonatori ce doresc sa practice si sa promoveze sportul.

La initiativa primarului Robert Negoita, a fost renovata sala de sport a Scolii gimnaziale Cezar Bolliac

Primaria Sectorului 3 pune la dispozitia asociatiilor sportive scolare un buget de 1.000.000 de lei pentru organizarea mai multor competitii sportive. Bugetul maxim pentru un proiect este de 50.000 de lei. De proiectul ”Sportul pentru toti” pot beneficia aproximativ 25.000 de elevi din cele 47 de scoli gimnaziale si licee din Sectorul 3. In acest  moment, in Sectorul 3 sunt 30 de asociatii sportive scolare ce pot aplica proiecte pentru programul ”Sportul pentru toti”. Pentru infiintarea unei astfel de asociatii, administratia locala a Sectorului 3 a pus la dispozitia cetatenilor sai adresa de email scolicaingermania@gmail.com, unde se pot obtine informatiile necesare.

Sala de sport renovata la Sc. gimnaziala Cezar Bolliac

Ideea acestui  proiect a luat nastere la sugestia comitetelor de parinti si a cadrelor didactice din sector, iar comunicarea foarte buna dintre institutiile de invatamant si Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a dus la implementarea proiectului.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
806 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger