AcasăSPORTRobert Glință s-a calificat în semifinalele probei de 50 de metri spate....

Robert Glință s-a calificat în semifinalele probei de 50 de metri spate. Imagini din timpul cursei de vineri – VIDEO

Robert Glință s-a calificat în semifinalele probei de 50 de metri spate. Imagini din timpul cursei de vineri - VIDEO (sursa foto: Facebook/FRNPM)

Vești de ultimă oră de la Campionatul Mondial (CM) de natație, de la Budapesta. Robert Glință este în semifinale la 50 de metri spate.

Numele a doi tineri înotători din România sunt, în aceste zile, mai mult ca oricând, în atenția românilor amatori de competiții sportive. După performanțele senzaționale obținute, recent, de David Popovici (17 ani) la Campionatul Mondial de la Budapesta, și anume cele două titluri de campion mondial în probele de 100 și 200 de metri liber, s-a mai aflat o veste bună. De această dată despre o reușită a lui Robert Glință.

Cu ce timp a terminat Glință cursa de vineri

Înotătorul român în vârstă de 25 de ani s-a calificat vineri dimineața, 24 iunie, în semifinalele probei de 50 de metri spate, la Campionatul Mondial de înot, de la Budapesta.
Robert Glință a concurat în seria a patra și a terminat cursa cu timpul de 24.79 secunde.

(sursa foto: captură video Facebook/FRNPM)

Semifinalele probei sunt programate vineri seara, pe Duna Arena, de la orele 20:09 și 20:14, ora României, potrivit Federației Române de Natație.

Puteți urmări mai jos imagini cu Robert Glință în cursa din calificările probei de 50 m spate, la Campionatul Mondial Budapesta 2022:

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger