AcasăSPORTRivalele Oltchimului joaca handbal in fustite!

Rivalele Oltchimului joaca handbal in fustite!

Handbalistele de la Metz au initiat moda fustelor

Cotate cu prima sansa la castigarea Ligii Campionilor, handbalistele de la Gyori ETO promit spectacol total si din punct de vedere vestimentar.

Gyori ETO, la unul din ultimele meciuri jucate in sorturi

Asadar, nu vorbim aici despre un asteptat show handbalistic, doar unguroaicele au, deja, cateva victorii de senzatie, vezi ultima isprava, 27-17 cu Buducnost, campioana en-titre a Europei! Schimbarea propusa de Anita Gorbicz si colegele sale este una de natura vestimentara: jucatoarele de la Gyori ETO vor renunte la sorturi pentru a evolua cu fustite incepand chiar din etapa urmatoare (11 februarie), cand intalnesc Randers. Ideea nu este una tocmai noua, Metz propunand un astfel de echipament inca de anul trecut, dar numai pentru competitia interna; deci, maghiarele vor sa fie primele care joaca in fuste la un asemenea nivel! „Acest lucru le va da jucatoarelor o imagine mai buna pe teren. Tinem foarte mult la acest capitol, iar fetele s-au aratat incantate de idee”, a declarat Andrea Szilagyi, directorul de marketing al celor de la Gyor.

Handbalistele de la Metz au initiat moda fustelor

La nivel global, atacul fustei in handbal este vazut ca o incercare a handbalistelor de a se separa tot mai mult de zona barbatilor.

author avatar
Cristi Ionita
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger