AcasăSPORTRivalele CFR-ului din UCL gafaie

Rivalele CFR-ului din UCL gafaie

Chiar daca CFR Cluj nu are un parcurs stralucit in Liga I (ultima isprava fiind 2-2 acasa cu Petrolul), ardelenii nu dezarmeaza in ceea ce priveste participarea in grupele UEFA Champions League, viitoarele adversare, Manchester United (Anglia), Galatasaray (Turcia) si Sporting Braga (Portugalia), avand si el trasee pline de sincope.

Considerata principala favorita a Grupei H, Manchester United a fost salvata, weekendul trecut, din nou, de olandezul Robin van Persie, autor al unui hattrick in victoria obtinuta, cu 3-2, pe terenul nou-promovatei Southampton. Trupa antrenata de Alex Ferguson nu a facut rabat de la media de aproape doua goluri incasate pe meci si ocupa abia locul al cincilea in Premier League.

Legendarul tehnician scotian i-a folosit in deplasarea de duminica pe Lindegaard – Rafael, Rio Ferdinand, Vidic, Evra – Valencia, Carrick, Cleverley, Kagawa – Welbeck, Van Persie. Tot cu 3-2 s-a impus si Galatasaray in meciul cu Bursaspor de pe teren propriu, gruparea cim-bom avand, de altfel, un parcurs asemanator cu cel al „diavolilor” de la United, cu o medie de doua goluri incasate pe meci in primele trei etape.

Fatih Terim i-a folosit, la meciul de duminica, pe Muslera, Halil Altintop, Hakan Balta, Umut Bulut, Emre Colak, Eboue, Elmander, Selcuk Inan, Suat Kaya, Felipe Melo si David Nounkeu. In schimb, parcursul celor de la Sporting Braga aduce mai mult cu cel al unei echipe din Liga I, trupa lui Jose Peseiro nereusind sa lege doua meciuri bune intre ele.

Dupa ce a eliminat-o pe Udinese, Braga a pierdut in campionat, 0-2 la modesta Pacos Ferreira, si este abia pe locul 7, de asemenea cu o medie de aproape doua goluri incasate pe meci. Duminica seara, Peseiro a mizat pe Beto, Alan, Paulo Cesar, Custodio, Douglao, Eder, Ismaily, Ruben Micael, Salino, Hugo Viana si Vinicius. Primul meci al CFR-ului in Grupa H va fi pe 19 septembrie, la Braga.

author avatar
Cristi Ionita
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger