AcasăSPORTRivaldo ii da sfaturi lui Neymar

Rivaldo ii da sfaturi lui Neymar

“Daca trebuie sa cazi la faulturile adversarilor, cazi !”

”Neymar, tu vei fi omul Cupei Mondiale”, a spus fosta glorie a  fotbalului brazilian inaintea meciului din sferturile de finala al ”Selecao”, cu Belgia.Dupa ce selectionerul Mexicului a afirmat ca Neymar “este o rusine pentru fotbal” din cauza nenumaratelor  sale simulari, Rivaldo ii ia apararea atacantului de la PSG.

Daca trebuie sa cazi la faulturile adversarilor cazi

„Daca trebuie sa faci driblinguri, fa-le. Daca vrei sa inscrii un gol, inscrie-l. Si daca trebuie sa cazi la faulturile adversarilor, cazi, iar daca trebuie sa castigi timp pe teren, castiga. Pentru ca toata lumea face la fel. Tu vei fi omul Cupei Mondiale si idolul tarii noastre, iar acest lucru deranjeaza multa lume. Nu stiu de ce”, adaugat fostul international brazilian, in varsta de 46 de ani, pe pagina sa de Instagram. Miranda va fi capitanul Braziliei la meciul de la Kazan, in timp ce mijlocasul Willian va infrunta cu coechipierul sau de la clubul Chelsea Londra, belgianul Eden Hazard. “Acum a venit momentul pentru fiecare dintre noi sa-si apere echipa si sper sa ies castigator”, a adaugat Willian, care il va regasi pe teren si pe portarul lui Chelsea, Thibaut Courtois. Roberto Martinez, aflat la carma reprezentativei Belgiei, este principalul candidat pentru postul de selectioner al Spaniei, in fata lui Luis Enrique sau Michel, si totodata preferatul lui Luis Rubiales, presedintele Federatiei spaniole, pentru inlocuirea lui Fernando Hierro, actualul technician al “La Roja”.

Franta a ramas fara suporteri

Franta si Uruguay, doua foste campioane mondiale, evoluaza astazi in sferturi, insa doar 2000 de fani din Hexagon ii vor sustine pe elevii lui Didier Deschamps pe arena din Nijnii Novgorod. Numarul redus de fani francezi ar putea fi legat de cheltuielile deplasarii in Rusia, majoritatea calatoresc prin intermediul unei agentii care colaboreaza cu Federatia franceza de fotbal, iar un sejur de doua nopti pentru a asista la un meci din primul tur a costat peste 1000 de euro. In schimb Herve Mougin, presedintele „Iresistibles Francais”, o organizatie a suporterilor nationalei Frantei, sustine ca banii reprezinta o falsa problema, pentru ca tari mai putin bogate si mult mai indepartate, precum Peru, au reusit sa-si mobilizeze suporterii.

author avatar
Andrei Coman
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger