AcasăSPORTRisca inchisoarea!

Risca inchisoarea!

Cosmin Olaroiu are probleme tot mai mari in Emirate

Soarta lui Cosmin Olaroiu in Emiratele Arabe Unite se complica de la o zi la alta. Ultimele informatii din Golf anunta ca tehnicianul roman poate ajunge in spatele gratiilor, deoarece ar fi incalcat legea araba!

Cosmin Olaroiu are probleme tot mai mari in Emirate

Concret, lui Olaroiu i se imputa faptul ca a semnat doua contracte cu doua echipe diferite, infractiune pasibila cu inchisoarea, plus o amenda colosala! Oficialii clubului Al Ain sustin ca, in primavara, romanul a semnat prelungirea contractului, insa dupa doar cateva luni, fara nicio explicatie, si-a facut bagajele si a plecat la rivala Al Ahli. Intr-o prima faza, Federatia din Emirate l-a amendat cu 500.000 de dolari, insa lucrurile nu par sa se opreasca aici, mai cu seama dupa ultimele declaratii facute de „Oli”: „Este o decizie la comanda, o rusine. Probabil ca cei de la Al Ain au nevoie de bani ca sa-si cumpere echipament, ca nu l-au mai schimbat de doi ani”. Mohammed bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, Print al Coroanei si conducator al clubului Al Ain, a luat foc si le-a promis apropiatilor ca lucrurile nu vor ramane asa dupa aceste jigniri: „Nu-i putem permite unui individ care apartine Castelului Rosu (n.n. – porecla rivalilor de la Al Ahli) sa aiba deviatii de comportament. De aceea vom lua masuri contra sa!”. Pana si seicul Abdullah Saeed al Leusha, seful gruparii Al Ahli, s-a simtit lezat de vorbele lui Cosmin Olaroiu: „Insultele pe care le-a folosit, nu numai impotriva lui Al Ain, ci si contra oricarui alt club sau institutie a statului, sunt inacceptabile si nu pot fi tolerate”. In presa din Emirate se speculeaza ca tehnicianul roman ar urma sa fie demis in zilele urmatoare!

Cel mai mare fotbalist din toate timpurile l-a luat si el la tinta pe Cosmin Olaroiu. Diego Maradona are un diferent mai vechi cu fostul stelist, iar acum n-a scapat prilejul sa loveasca: „Ca om si ca antrenor, Olaroiu e nepoliticos. Nu ma surprinde reactia lui, el nu respecta pe nimeni. Toti din Emirate stiu cum a avut el performante. A antrenat cluburi mari, cu bani multi, cu jucatori de mare valoare. Oricine putea face performanta in aceste conditii”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
460 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger