AcasăSPORTRio Ferdinand si Lampard sunt curtati de anonimii de la Guizhou Renhe

Rio Ferdinand si Lampard sunt curtati de anonimii de la Guizhou Renhe

Adversari in Premier League, Lampard (stanga) si Ferdinand ar putea deveni coechipieri in China

Daca miliardarii arabi au decis sa se mute in Europa, cumparand cluburi de fotbal de pe Batranul Continent, chinezii vor sa aduca vedetele la ei acasa.

Adversari in Premier League, Lampard (stanga) si Ferdinand ar putea deveni coechipieri in China

Transferul atacantului francez Nicolas Anelka, la Shanghai Shenhua, pare sa fie doar inceputul pentru noul “El Dorado” din fotbal. Presa engleza anunta ca Wang Guolin, presedintele clubului Guizhou Renhe, locul patru in campionatul chinez, a ajuns la Londra cu misiunea clara de a obtine transferul fotbalistilor Rio Ferdinand (34 de ani – Manchester United) si Frank Lampard (34 de ani – Chelsea). Cei doi sunt ademeniti cu salarii uriase, fiecare urmand sa incaseze cate 250.000 de lire sterline pe saptamana (13 milioane de lire sterline pe an).

Guolin a precizat ca l-a dorit ca antrenor pe portughezul Jose Mourinho, de la Real Madrid, dar acesta a refuzat un salariu de 15,6 milioane de lire sterline pe an, iar cele mai mari sanse de a prelua echipa le are suedezul Sven Goran Eriksson. In afara lui Anelka, in China mai evolueaza fotbalisti precum Rochemback (ex-Barcelona), Conca (ex Fluminense, fotbalist platit cu 8 milioane de euro pe sezon) sau Muslimovic, iar ca antrenori activeaza nume precum Tigana, Ten Cate sau Sliskovic.

author avatar
Cristi Ionita
74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger