AcasăSPORTRio Ferdinand ar putea deveni coleg cu romanul Danalache

Rio Ferdinand ar putea deveni coleg cu romanul Danalache

Danalache a fost golgeterul Chinei in 2012

Intrat in ultimul an de contract cu Manchester United, fundasul Rio Ferdinand (34 de ani) le-a spus apropiatilor ca este gata sa semneze un contract extrem de avantajos cu o grupare chineza.

Danalache a fost golgeterul Chinei in 2012

Desi are un salariu bun pe „Old Trafford”, 7 milioane de lire sterline pe sezon, Rio Ferdinand pare ca s-a saturat de colaborarea cu Alex Ferguson, fundasul aflandu-se inca din 2002 sub comanda scotianului.

Rio Ferdinand s-a saturat, dupa 11 ani petrecuti pe "Old Trafford"

Fotbalistul englez este gata sa le calce pe urme lui Didier Drogba sau Nicolas Anelka, si sa ia drumul Chinei, pentru a-si asigura o pensionare linistita. Conform „Daily Mail”, Rio Ferdinand urmeaza se semneze un contract pe trei ani cu Jiangsu Sainty, vicecampioana Chinei, formatie la care va deveni coleg cu atacantul roman Cristian Danalache, golgeterul competitiei. Presedintele Liu Jun ii ofera lui Rio Ferdinand suma de 27 de milioane de lire sterline, pentru trei ani de contract, chiar daca specialistii se tem ca aspectul financiar va deregla atmosfera din vestiarul lui Jiangsu, intr-un moment in care gruparea si-a asigurat calificarea in grupele Ligii Campionilor Asiei.

author avatar
Cristi Ionita
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger