AcasăSPORTRIO 2016. Mesajul Catalinei Ponor, dupa ceremonia de deschidere

RIO 2016. Mesajul Catalinei Ponor, dupa ceremonia de deschidere

Aleasa de catre oficialii autohtoni drept purtator al tricolorului la grandioasa ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio, Ponor a tinut sa transmita un mesaj, odata incheiata gala desfasurata sub privirile unui numar impresionant de spectator, dar si a miliarde de telespectatori din toate colturile lumii.

Incantata inca din primul moment in care a anuntat oficial ca va avea onoarea de a purta stagul autohton la evenimentul desfasurat pe stadionul Maracana, Catalina a fost la fel de fericita si in momentul in care a defilat, alaturi de ceilalti reprezentanti ai delegatiei autohtone, pe arena din Rio, aspect cat se poate de vizibil si din imaginile surprinse in momentul desfasurarii ceremoniei, dar si din mesajul transmis amicilor sai de pe o cunoscuta retea de socializare. „Ce momente minunate! Sunt mandra si fericita ca am purtat steagul tarii noastre in fata intregii lumi. Jocurile Olimpice de la Rio sunt oficial deschise, iar dupa emotiile de la festivitate vin altele si mai mari: cele din concurs”, a marturisit Catalina Ponor, pe Facebook.

Totodata, campioana olimpica a ales sa le adreseze multumiri tuturor celor care i-au transmis ganduri si mesaje de incurajare, dar si traditionalul indemn „Hai, Romania!”, inainte de startul probelor de la diferite discipline de concurs.

Le uram si noi multa bafta sportivilor nostri aflati la Rio!

sursa foto: Facebook/Catalina Ponor

author avatar
Cristina Stefan
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger