AcasăSPORTAhmetov, a doua vizita la Bucuresti. AFLA ce a declarat despre varianta...

Ahmetov, a doua vizita la Bucuresti. AFLA ce a declarat despre varianta ca Razvan Lucescu sa antreneze Sahtior!

Rinat Ahmetov, a doua oara la Bucuresti (foto: captura video)

Rinat Ahmetov a ajuns in urma cu scurt timp la Bucuresti. Patronul echipei Sahtior Donetk a venit sa il viziteze pe antrenorul Mircea Lucescu, la spital. Este a doua vizita a miliardarului in Romania, dupa cea de pe 8 ianuarie. La aeroport, Ahmetov le-a declarat jurnalistilor ca nu se pune problema ca Razvan Lucescu sa antreneze Sahtior.

Rinat Ahmetov, a doua oara la Bucuresti (foto: captura video)

Avionul particular care l-a adus pe Ahmetov la Bucuresti a aterizat in jurul orei 11.30, pe Aeroportul Baneasa din Capitala. Patronul lui Sahtior a venit a doua oara in Romania, pentru a-l vizita pe antrenorul echipei si totodata bunul sau prieten. La iesirea din aeroport, Rinat Ahmetov le-a declarat jurnalistilor ca nu se pune problema ca, pentru moment, Razvan Lucescu sa antreneze Sahtior. „Cred ca Razvan Lucescu are multe de facut la Rapid si-i dorim succese in campion national, iar pe domnul (Mircea-n.r) Lucescu il asteptam cat mai repede ca sa antreneze echipa si sa ne vedem de succesele noastre”, a spus Ahmetov. Cat priveste posibilitatea ca Lucescu Jr. sa ajunga sa antreneze, la un moment dat echipa din Donetk, miliardarul a raspuns: „Nu este exclus, pentru ca Razvan e un antrenor tanar, progreseaza, nu este exclus nimic”.

Ahmetov ii transmite lui Lucescu urari de la presedintele Ucrainei

Rinat Ahmetov a mai spus ca ii va transmite lui Mircea Lucescu, indata ce va ajunge sa il viziteze la Spitalul Universitar, unde este internat de cateva zile, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier, atat urarile sale de bine, cat si ale jucatorilor echipei. Mai mult, insusi presedintele Ucrainei i-a transmis un mesaj lui Mircea Lucescu. „Ma astept ca domnul Lucescu sa se simta cat mai bine si in scurt timp sa ajunga la munca. I-am adus dorinta mea ca sa se insanatoseasca cat m repede, sa se intoarca la echipa. Toti jucatorii echipei i-au transmis antrenorului sa se intoarca cat mai repede la echipa. I-am adus domnului Lucescu si cele mai sincere urari de bine si de insanatosire din partea presedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici„, a mai declarat Ahmetov.

„Lucescu e plin de energie”

Patronul lui Sahtior urmeaza sa mearga la Spitalul Universitar, pentru a-l vedea pe Mircea Lucescu. De la precedenta vizita, din 8 ianuarie, Ahmetov si Lucescu au vorbit des la telefon, ultima data vorbind aseara. „E plin de energie si cred ca vrea foarte mult sa revina la echipa. Pentru noi e important ca Lucescu sa asculte recomandarile medicilor”, le-a mai spus Rinat Ahmetov jurnalistilor care l-au asteptat la aeroport.

Mircea Lucescu a fost implicat vinerea trecuta intr-un accident rutier ce a avut loc pe Bulevardul Vasile Milea din Capitala. Masina condusa de antrenorul lui Sahtior Donetk a fost lovita de un tramvai, iar Lucescu a ajuns de urgenta la Spitalul Universitar. Duminica trecuta, Mircea Lucescu a fost supus unei interventii chirurgicale pentru indepartarea unui exces de lichid pleural. Cu cateva ore inainte de a intra in operatie, tehnicianul de la Sahtior a fost vizitat la spital de catre Rinat Ahmetov, patronul clubului.

217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger