AcasăSPORTRicky Hatton, fostul campion mondial de box, facut KO de propriul tata...

Ricky Hatton, fostul campion mondial de box, facut KO de propriul tata

Tatal boxerului i-a umflat acestuia ochiul

Boxerul britanic Ricky Hatton (34 de ani), fost campion mondial la categoriile usoara si welter, a fost implicat intr-un episod stanjenitor la sfarsitul saptamanii trecute, cand a fost facut knock-out chiar de propriul tata, Ray Hatton, cu un puternic croseu de dreapta.

Tatal boxerului i-a umflat acestuia ochiul

Imediat dupa ce si-a anuntat revenirea in activitate, Ricky a fost atacat de parintele sau si pus la pamant cu o lovitura strasnica ce l-a umplut de sange pe fostul campion mondial. Ray (55 de ani) este nemultumit ca fiul sau se reapuca de box dupa o pauza de mai bine de trei ani, considerand ca milioanele de dolari castigate de Ricky din pugilism l-au transformat pe acesta intr-un individ dependent de cocaina.

Ricky si Ray Hatton, cand se intelegeau bine

Ray Hatton a fost retinut de politie dupa incidentul petrecut langa M.E.N. Arena, din Manchester, si a petrecut o noapte in detentie, inainte de a fi eliberat pe cautiune. Ricky Hatton a inregistrat 45 de victorii si doua infrangeri in cariera de boxer profesionist, el fiind invins numai de legendarii Floyd Mayweather si Manny Pacquiao. Printre victimele britanicului s-au numarat Paulie Malignaggi, Jose Luis Castillo, Luis Collazo sau Kostya Tszyu. Comeback-ul lui Hatton va avea loc pe 24 noiembrie, la Manchester, impotriva unui adversar ce urmeaza a fi determinat. Pugilistul britanic sustine ca a scapat definitiv de dependenta de cocaina, iar urmatorul sau obiectiv este sa redevina campion mondial.

author avatar
Cristi Ionita
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger