AcasăSPORTRicky Alvarez, prima lovitura data de Inter - VIDEO

Ricky Alvarez, prima lovitura data de Inter – VIDEO

Internazionale Milano l-a achizitionat pe mijlocasul argentinian Ricky Alvarez, de la Velez Sarsfield, pentru 11,8 milioane de euro.

Curtat cu insistenta de Arsenal Londra si AS Roma, Alvarez a acceptat in cele din urma oferta celor de la Internazionale Milano, unde se pare ca este considerat urmasul de drept al lui Wesley Sneijder, jucator aflat in atentia lui Manchester United.

Inter a achizitionat 90% din drepturile lui Alvarez si va mai plati un milion de euro catre gruparea argentiniana, in momentul in care fotbalistul va ajunge la 80 de meciuri oficiale jucate in tricoul milanezilor, sau va plati 10% dintr-un viitor transfer, daca Alvarez nu apuca sa joace cele 80 de partide.

Alvarez a semnat un contract pe cinci ani cu Inter si va avea un salariu anual de 1,8 milioane de euro. Argentinianul are 23 de ani si un fizic atipic pentru un mijlocas ofensiv, 1,88 metri inaltime. Alvarez a marcat cinci goluri in 42 de meciuri jucate pentru Velez Sarsfield.

Pana acum, italienii au mai cheltuit 12,5 milioane de euro pentru a rezolva transferul definitiv al unor jucatori aflati in coproprietate: Nagatomo, Viviano, Siligardi si Castaignos.

[youtube]0Us0IvCKFTE[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger