AcasăSPORTRhodri Giggs i-a dat papucii nevestei care-l insela cu fratele Ryan

Rhodri Giggs i-a dat papucii nevestei care-l insela cu fratele Ryan

Rhodri Gigs si Natasha, nevasta adulterina, in vacanta. Foto: Daily Mail

Rhodri Giggs s-a despartit de sotia sa Natasha, dupa ce presa a dezvaluit ca aceasta il insela cu fratele sotului, celebrul Ryan Giggs de la Manchester United. Rhodri, in varsta de 34 de ani, ar fi distrus dupa ce a aflat ca sotia sa avea o legatura veche de opt ani cu cumnatul ei si se pare ca s-a decis sa divorteze. „Eram cu ea duminica, dar acum nu mai sunt cu ea”, a declarat Rhodri pentru The Sun.

Rhodri Gigs si Natasha, nevasta adulterina, in vacanta. Foto: Daily Mail

„Stiu ca eu si Ryan am avut ca frati suisuri si coborasuri, dar asta este cel mai jos dintre ele”, a mai spus Rhodri. „Avea unele banuieli ca ar fi fost ceva intre Ryan si Natasha, dar niciodata nu si-ar fi imaginat ca lucrurile ajunsesera pana acolo”, a declarat o sursa pentru tabloidul britanic, citat de Daily Mail.

Natasha, cumnata si amanta lui Ryan Giggs, fotografiata in ziua izbucnirii scandalului. Foto: Daily Mail

Potrivit altei publicatii, News Of The World, Ryan Giggs s-a culcat prima data cu Natasha a doua zi dupa ce se nascuse fetita sa, acum in varsta de opt ani. Si, ca sa respecte traditia, s-a culcat cu ea din nou, a doua zi dupa nasterea baietelului sau, care acum are patru ani. Se pare ca legatura lor a durat cel putin pana pe 9 aprilie anul acesta.

Duminica noaptea, Rhodri si-a schimbat poza de pe Facebook si a adaugat un text sfidator: „Nu e ciudat ca oamenii vorbesc rahaturi despre tine, cand de fapt singurul lucru pe care il cunosc e numele tau?”

Natasha, care e agent imobiliar, a fost fotografiata duminica, in ziua in care a explodat scandalul, intr-o statie de benzina, pe cand se pregatea sa plece din oras impreuna cu cei doi copii ai sai, dupa ce a declarat ca „este suta la suta nevinovata”. Ea a mai spus ca era o mama singura cand l-a intalnit pe Ryan, intr-un bar din Manchester in martie 2003, iar Stacey, pe atunci logodnica fotbalistului, era insarcinata cu primul copil. Natasha si Ryan au avut o scurta aventura, apoi ea a inceput sa se intalneasca cu Rhodri, fratele mai mic al lui Ryan. Aceasta nu l-a impiedicat insa pe Ryan sa reia in secret relatia cu ea, anul urmator. Chiar si cand Natasha se logodise cu Rhodri in 2005 si astepta un copil, el tot ii cerea sa se intalneasca.

Natasha a nascut in august 2006, baietelul lui Stacey s-a nascut doua luni mai tarziu, dar legatura s-a reaprins repede. „In ziua de dupa nasterea fiului sau, ne-am intalnit si am facut sex”, o citeaza News Of The World pe Natasha ca i-ar fi spus unei prietene. „Stacey inca era in spital.” In ciuda zvonurilor care circulau in cercurile lor de prieteni si a imprejurarilor in care au fost foarte aproape sa fie prinsi de partenerii lor, legatura a continuat.

Ryan Giggs impreuna cu sotia sa Stacey, multiplu inselata. Foto: Daily Mail

Ryan trebuia sa fie cavaler de onoare la nunta fratelui sau cu Natasha in Las Vegas, vara trecuta, dar  Rhodri a mirosit ceva. Insa a inteles gresit: nu cu o prietena a Natashei avea Ryan o legatura, ci chiar cu viitoarea sa nevasta!

Iata insa ca a vanit si randul Natashei sa fie inselata de amant, cand Ryan o cunoaste pe o participanta la emisiunea Big Brother, Imogen Thomas, fosta Miss Wales si incepe o legatura cu aceasta. Cand zvonurile au inceput sa circule, Natasha i-a trimis un SMS in care l-a intrebat daca e adevarat: „Nici vorba, nu sunt eu”, i-a raspuns Giggs.

Imogen Thomas, fosta Miss Wales si vedeta Big Brother. Cu ea s-a inselat Giggs amanta. Foto: Daily Mail

Dar dupa o luna, cand relatia lui Giggs cu Imogen a fost dezvaluita pe Twitter, Natasha a inteles ca a fost mintita. Intr-un SMS furios, i-a scris: „Stiu ca nu ai nici devotament fata de mine si sentimentele mele, bine… De acum nici eu nu mai am vreun devotament fata de tine! Orice fel de sentimente si respect am avut pentru tine au disparut cand am inteles cum m-ai manipulat! Esti un idiot!” Dar Ryan i-a raspuns: „Ce dracu tot spui acolo? Au fost cele mai nenorocite doua saptamani din viata mea.”

Rhodri (stg) si Ryan, la varsta cand se certau pe minge, nu pe femei. Foto: Daily Mail

Natasha l-a mai acuzat pe starul platit cu 100.000 de euro pe saptamana si ca e zgarcit. Legatura lor se consuma prin apartamentele goale, fara mobila, pe care ea, ca agent imobiliar, le vindea. Cand insa mergeau in hoteluri scumpe, sau prin baruri, o lasa pe ea sa plateasca. Nici prea mult sentiment nu punea Ryan in relatie: „Nu mi-a spus niciodata vreo vorba de alint. E vorba doar de sex”, i-a marturisit Natasha prietenei sale care a turnat totul in presa.

Ryan se afla cu Stacey si cu cei doi copii ai lor intr-o vacanta ce ar fi trebuit sa impace lucrurile, dupa ce presa dezvaluise legatura lui cu Imogen. Numai ca duminica au aparut dezvalurile fulminante despre legatura pe care, de opt ani de zile, o avea cu cumnata sa.

author avatar
Radu Padure
1.629 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger