AcasăSPORTRezultatele il vor tine in functie pe Victor Piturca

Rezultatele il vor tine in functie pe Victor Piturca

Piturca a cazut pe ganduri dupa ultimele declaratii date de Burleanu

Presedintele FRF indeamna sustinatorii echipei nationale sa aiba rabdare in chestiunea staff-ului tehnic: mai trebuie ca Victor Piturca sa piarda cateva meciuri pana sa fie schimbat din functie!

Piturca a cazut pe ganduri dupa ultimele declaratii date de Burleanu

Chiar daca Dan Petrescu este liber de contract si dispus sa preia nationala Romaniei, inlocuitorul lui Mircea Sandu la „Casa Fotbalului” nu are de gand sa-l oferteze pe „Bursuc”. Mai mult, Burleanu ii da credit lui Victor Piturca pana la startul preliminariilor pentru Euro 2016, cand numai rezultatele in vor mentine in functie pe actualul selectioner. „Cu totii ne dorim aceasta calificare la turneul final din Franta, deja putem vorbi despre o tema de interes national. Vom face tot ce ne sta in putere ca sa ne calificam si sa incepem cu bine aceasta campanie de preliminarii, din toamna. Fireste, o vom incepe cu Piturca pe banca. Cand il dau afara? Nu pot sa raspund. Dar, in mod cert, rezultatele sunt cele care te mentin intr-un post. Eu l-am reconfirmat fiindca sunt sigur ca are capacitatea, impreuna cu restul staff-ului, sa duca Romania la turneul final din 2016. Dan Petrescu este un foarte bun tehnician si eu sunt sigur ca in scurt timp isi va gasi un contract”, a precizat Razvan Burleanu.
Ca sa lamureasca o data pentru totdeauna subiectul ”Reghecampf”, seful FRF a respins categoric posibilitatea ca selectionerul sa conduca in paralel si o echipa de club: „Indiferent de numele viitorului antrenor al Romaniei, punctual meu de vedere este ca trebuie sa fii doar selectioner!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger