AcasăSPORTRezultate remarcabile la Grand Balkan Cup

Rezultate remarcabile la Grand Balkan Cup

Canarii slavujari ai echipei Romaniei care ne-au reprezentat la Grand Balkan Cup, editia a treia, au obtinut rezultate remarcabile.

Sorin Florea si Neacsu Florea, reprezentantii Romania Team Slavujar, au avut 13 canari in competitie, iar opt dintre acestia au intrunit punctajul necesare medaliei de aur. Alti doi canari slavujari ai echipei Romaniei au avut punctajul necesar medaliei de argint, in timp ce doi canari au avut punctajul necesar medaliei de bronz.

Echipa Romaniei a obtinut locul 1 si diploma pentru cel mai bun crescator, dar si locul 1 si diploma pentru cea mai buna, canarul 135-SF-2013. Asta in ciuda faptului ca la competitie au fost prezenti cei mai buni canari slavujari din tari precum Serbia, Macedonia sau Albania.

Romania este vicecampioana balcanica la tineret cu 47-SF-2013, fiul legendarului canar Frank Sinatra, si vicecampioana balcanica la seniori cu celebrul canar Lucian Bute junior. Romania a obtinut locul 3 la categoria canari in echipa cu 128-SF-2013 si 21-SF-2013, ambii aflati in proprietatea lui Sorin Florea.

Grand Balkan Cup s-a desfasurat intr-una dintre locatiile Casino Merkur, din Bucuresti, iar organizarea si masa festiva au fost la inaltime, conform oaspetilor veniti de peste hotare.

author avatar
Cristi Ionita
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger