AcasăSPORTRevolutie la Steaua: Becali da afara 7 jucatori!

Revolutie la Steaua: Becali da afara 7 jucatori!

Conducerea Stelei nu mai are incredere in Marica si Gebhart

La Steaua urmeaza schimbari majore, cel putin in privinta vestiarului. Daca la nivelul staff-ului tehnic lucrurile inca nu sunt clare, este cert ca Gigi Becali va renunta la cativa dintre jucatorii care s-au specializat in lustruirea bancii de rezerve.

Conducerea Stelei nu mai are incredere in Marica si Gebhart

Becali a anuntat ca vor exista mai multe modificari la Steaua, printre care aducerea unui „varf”, dar si plecarile lui Rapa, Papp, Kharja, Bourceanu, Gebhart si Marica. Steaua a pierdut titlul in fata Astrei, dar Gigi deja se gandeste la sezonul viitor si spune ca a conturat planul pentru atacarea titlului in urmatoarea editie a Ligii 1.
Pus pe facut confesiuni, Gigi Becali a declarat ca cel mai mult l-a deranjat „meciul cu Lignitul Oltenia”. De ce? „Nu a fost o problema ca n-am castigat, ci ca nu jucam nimic”. De la aceasta declaratie, latifundiarul s-a pornit intr-un atac subtil la adresa managerului Mihai Stoica si a antrenorului Laurentiu Reghecampf: „Specialistii Reghe si cu Meme mi-au spus ca nu am jucat bine pentru ca n-avem atacant. Atacantul rezolva problema echipei. Deci, luam atacant! Din Europa il luam. Eu nu mai stiu fotbal. Nu e normal sa mai fac inca o incercare? Sa aduc un atacant, ca spun ei ca n-avem atacant si ca de-aia nu jucam. Ei mai spun ca mai e nevoie de un mijlocas langa Pintilii. Pai, avem sase mijlocasi. Voi renunta la Kharja si Bourceanu si raman patru. MM Stoica si Reghecampf garanteaza pentru acest atacant”.

„Ce sa mai faca Marica?”

La capitolul plecari, lucrurile sunt clare: „Ce sa mai faca Marica? Sunt vreo sase jucatori care trebuie sa plece. Daca nu pleaca, nu vor face antrenament cu echipa, ci doar se vor antrena pe acolo. Este adevarata lista cu Bourceanu, Papp, Kharja, Rapa, Gebhart… La revedere si cu cei care sunt imprumutati, adica Alcenat, Stefanescu, Chitosca, Tudorie, Iancu, Parvulescu… Cu totii pe banca, acolo, la Herastrau. Eu vreau sa-i luam pe Razvan Marin si Florin Tanase pentru cupele europene. Daca vom intra in grupele Ligii, dam un pret, daca intram in grupele Europa League, dam alt pret”.

Pronosticul latifundiarului: „Astra nu trece de turul 3 in Liga!”

„Prezentul si viitorul conteaza”, este convins Gigi Becali. Patronul Stelei da asigurari ca Astra nu va trece de turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „O sa vedem viitorul, ca ei nu au castigat nimic. Fotbalul se joaca pentru a castiga campionatul si pentru a face bani, iar fotbalul in Romania se joaca pentru a fi prezent in cupele europene. Faceti o analiza cu cine pot cadea cei de la Astra si cu cine putem cadea noi. S-ar putea sa picam noi cu o echipa mai usoara decat ei. Astra poate cadea cu o campioana care este cap de serie. Daca este cap de serie, inseamna ca este campioana, a participat in cupele europene si are experienta. Deci va pica cu o echipa puternica. Nu cred ca vor trece de turul trei”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger