AcasăSPORTRevolutie la Madrid: Zidane il vinde pe Cristiano Ronaldo!

Revolutie la Madrid: Zidane il vinde pe Cristiano Ronaldo!

Zidane, la primul antrenament cu starurile Realului

Presa din Madrid anunta ca vin zile negre pentru superstarurile din vestiarul Realului: Zinedine Zidane a pus pe lista neagra cinci vedete, primul nume fiind cel al portughezului Cristiano Ronaldo!

Zidane, la primul antrenament cu starurile Realului

La nici 24 de ore de la schimbarea petrecuta pe banca tehnica a Realului au aparut primele informatii referitoare la viitorul echipei „blanco”. „AS” si „Marca” scriu ca 10 fotbalisti vor fi vinduti la vara, iar in pole-position sta chiar golgheterul Cristiano Ronaldo. Este cel mai bun marcator all-time al Realului, dar asta nu-l mai intereseaza pe Florentino Perez. Dupa ultimele discutii purtate cu Zidane, presedintele gruparii de pe „Santiago Bernabeu” a dat unda verde despartirtii de brand-ul CR7. Cel mai probabil, C. Ronaldo va ajunge la PSG, sub comanda lui Laurent Blanc. Emirii Qatarului, proprietari ai campioanei Frantei, sint dispusi sa plateasca si 100 de milioane de euro pentru transferul lusitanului! Alte posibile destinatii par a fi cele doua forte din Manchester, United si City, cu un usor avantaj pentru „diavoli”, dat fiind trecutul in alb si rosu al atacantului ajuns la virsta de 30 de ani.
Sunt date ca sigure si vinzarile lui Karim Benzema, Sergio Ramos, Toni Kroos, Arbeloa, Isco, Keylor Navas, Jese si Cheryshev. Cert este ca schimbarile preconizate au primit girul suporterilor Realului. Ieri, la primul antrenament al lui Zidane, 5.000 de fani au luat cu asalt baza de pregatire de la Valdebebas.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
519 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger