AcasăSPORTRevoluție în vestiarul Barcelonei

Revoluție în vestiarul Barcelonei

Barcelona se arată interesată de aducerea unui nou portar, iar alesul este nimeni altul decât David De Gea, goalkeeper șomer de mai bine de 6 luni.  Spaniolul, în vârstă de 33 de ani, a rămas fără echipă din momentul în care a părăsit Manchester United, la sfârșitul sezonului trecut.

El nu a dus, însă, lipsă de oferte. A fost dorit în Arabia Saudită, dar i s-a propus în repetate rânduri și rămânerea în Premier League. De fiecare dată a refuzat, semn că nu prea îi mai stă mintea la meciuri, antrenamente și probleme cu fanii.

SunSport a dezvăluit pretențiile portarului cu privire la alegerea următorului club. Fiind, probabil, ultimul contract de jucător profesionist al carierei sale, De Gea dorește să joace acasă, în Spania. Și, mai departe, scriu cei de la El Mundo Deportivo, ar putea avea ocazia să-și îndeplinească dorința chiar la Barcelona. Există informații cum că staff-ul de pe Camp Nou tatonează această pistă.

O mutare care pentru fostul număr 1 al naționalei Spaniei nu ar putea fi tocmai una ideală, căci el n-are șanse să apere în fața titularului, Marc-Andre ter Stegen. Totuși, scrie presa iberică, ideea de a-l aduce pe De Gea a apărut odată cu interesul arabilor pentru goalkeeper-ul german.

Mai mult, pare-se că arabii nu au pus ochii numai pe Ter Stegen. Astfel, catalanii îi mai pot pierde anul acesta și pe Lewandowski și Raphinha, care sunt ademeniți cu salarii fabuloase la Riad.

author avatar
Mihail Ioan
2.768 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger