AcasăSPORTRevolutia seicului Mansour: 15 jucatori vor fi dati afara de la Manchester...

Revolutia seicului Mansour: 15 jucatori vor fi dati afara de la Manchester City!

Seicul si-a propus sa castige cat mai multe trofee cu gruparea engleza

Invinsa cu 0-1 la Dortmund, Manchester City a incheiat campania europeana in genunchi, trupa antrenata de Roberto Mancini ratand inclusiv calificarea in Europa League.

Seicul si-a propus sa castige cat mai multe trofee cu gruparea engleza

Finantatorul echipei din 2009 incoace, seicul Mansour, a bagat aproape un miliard de euro in achizitii de jucatori, insa rezultatele intarzie sa apara.

Balotelli (dreapta) si Nasri sunt doi dintre fotbalistii care nu au dat randamentul

De cand afaceristul arab se implica la gruparea engleza, „cetatenii” au castigat un singur titlu de campioana a Angliei, in vara acestui an, si acela chinuit, la mare lupta cu principala rivala locala, Manchester United.

Hulk are viata grea la Zenit

Seicul Mansour spera ca sezonul 2012-2013 al Ligii Campionilor sa aduca revirimentul, dar trupa lui Roberto Mancini si-a dat cu stangul in dreptul. Pusa la respect de Real Madrid si Borussia Dortmund, Manchester City a ajuns sa se bata de la distanta, in ultima etapa a grupelor, cu Ajax Amsterdam, pentru un loc amarat de Europa League, dar infrangerea suferita in Germania, marti seara, 0-1 cu Dortmund, i-a fost fatala. Cu trei puncte acumulate, City paraseste Europa, fiind echipa engleza cu cel mai slab parcurs din istoria UCL.

Pleaca SuperMario, vine Hulk

Dezamagit de noul esec, omul cu banii de la City a anuntat ca trebuie facuta o remaniere masiva. Presa engleza sustine ca nu mai putin de 15 jucatori sunt pe punctul de a parasi gruparea de pe „Ettihad Stadium”, printre numele vehiculate fiind cele ale lui Mario Balotelli, Samir Nasri, Edin Dzeko, Sergio Aguero sau Joleon Lescott. In mod normal, seicul pregateste si inlocuitori. Una dintre tintele vizate este brazilianul Hulk, atacantul lui Zenit St. Petersburg. Acesta s-a certat cu antrenorul Luciano Spalletti, dupa ce a fost inlocuit in meciul cu AC Milan de marti seara, castigat cu 1-0, si are zilele numarate in Rusia. Zenit l-a pus pe lista de transferuri si spera ca in iarna sa-si recupereze cele 40 de milioane de euro investite in achizitionarea brazilianului din vara, de la FC Porto.

author avatar
Cristi Ionita
668 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger