AcasăSPORTRevolta la Steaua. 5 titulari sunt pe picior de plecare!

Revolta la Steaua. 5 titulari sunt pe picior de plecare!

Indiferent de castigarea sau nu a unui nou titlu de campioana a Romaniei, Steaua Bucuresti va trece, in 2014, printr-o remaniere deosebita, in conditiile in care multi titulari vor sa paraseasca gruparea din Ghencea.

Latovlevici abia asteapta transferul in Premier League

Primii trei jucatori care vor sa-si incheie colaborarile cu Steaua sunt cei care au probleme contractuale, respectiv Ciprian Tatarusanu, Alexandru Bourceanu si Cristi Tanase. Toti trei sunt pe final de contract si viseaza sa faca pasul cel mare catre cluburi din strainatate.

Pe langa situatia mult mai stabila pe care o pot gasi la un club din strainatate, cei trei fotbalisti sunt siguri ca daca se transfera din postura de jucatori „liberi de contract” vor incasa si bonusuri consistente la semnatura.

Daca despre dorinta de a pleca a unor jucatori precum Tatarusanu si Bourceanu se stia deja, Cristi Tanase a fost trecut recent pe lista disponibilizatilor. De altfel, Ioan Becali, reprezentantul lui Tanase, a anuntat, la Dolce Sport, ca „Tanase trebuie sa plece in vara pentru ca termina contractul cu Steaua, are o varsta si si-a dat sufletul pentru echipa, atat cat a putut el”.

Desi inca nu sunt la final de contract, Florin Gardos si Iasmin Latovlevici sunt si ei ca si transferati la echipe puternice din vestul Europei. Despre Latovlevici, impresarul Florin Iacob a precizat ca „este si acum pe lista lui Liverpool pentru postul de fundas stanga”. Pentru Gardos exista un interes urias din partea Borussiei Dortmund, vicecampioana europeana en-titre, dar fundasul central a fost atacat de curand de o legenda a fotbalului romanesc, Helmuth Duckadam sustinand ca „Gardos nu este inca la nivelul optim pentru un transfer in strainatate. El trebuie sa mai joace un an si jumatate la Steaua, iar abia apoi sa plece”.

Un lucru este cert, in cazul in care se vor materializa toate aceste despartiri, Steaua trebuie sa puncteze masiv pe piata transferurilor pentru a nu pierde contactul cu echipele care au inceput sa faca tot mai mult legea in fotbalul romanesc precum Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu.

author avatar
Cristi Ionita
549 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger