AcasăSPORTRevolta la Otelul: Fara prime, viata e pustiu!

Revolta la Otelul: Fara prime, viata e pustiu!

Inaintea debutului in UCL, in vestiarul campioanei s-a pornit deja urgia, jucatorii fiind suparati ca nu si-au primit drepturile din sezonul trecut. In tot acest timp, antrenorul a ajuns la cutite cu presedintele gruparii.

Laurentiu Bus, unul dintre jucatorii care au dus Otelul in Liga Campionilor

Infrangerea usturatoare cu CFR Cluj (scor 0-4) a tulburat si mai mult apele la malul Dunarii, primii care au avut de suferit fiind jucatorii. Imediat dupa caricatura de meci, Dorinel si-a bagat toti elevii in cantonament, dar nu inainte ca antrenorul sa-i alerge pe stadion ca pe hotii de cai. Firesc, fotbalistii au inceput sa comenteze, nemultumirile lor datand, de altfel, inca de acum o luna. Pe 24 august, „National” anunta ca doar 12 jucatori din lot vor incasa prima intreaga pentru atingerea obiectivului (cate 100.000 de euro), informatie care a creat murmure la Galati, de vreme ce mai mult de jumatate dintre jucatori au fost taiati de la bonusul complet. Inaintea plecarii spre Basel, moldovenii sunt pe cale sa se revolte, pentru ca nu si-au primit nici banii, iar Munteanu i-a pedepsit mult prea aspru, uitand ca tot cu ei a castigat si primul titlul din istoria clubului.

Nici tehnicianul Dorinel Munteanu nu are o situatie prea comoda la Otelul. Un prim scurt-circuit intre el si presedintele Marius Stan s-a produs in momentul renegocierii noului contract, cand pretentiile antrenorului au fost considerate exagerate. Pana la urma, cele doua parti au ajuns la un numitor comun, dar startul de sezon aproape catastrofal a reaprins valvataia.

author avatar
Flavius Dobrescu
463 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger