AcasăSPORTRevolta la Oltchim! Bulatovic, Barbosa si Managarova au fost mediocre cu Ferencvaros,...

Revolta la Oltchim! Bulatovic, Barbosa si Managarova au fost mediocre cu Ferencvaros, dar au salarii GRASE si platite la zi!

Bulatovic a jucat foarte slab cu Ferencvaros

Esecul suferit duminica seara in fata unguroaicelor (22-23 pe teren propriu), in prima etapa din faza a doua a grupelor Ligii Campionilor, scoate la iveala disensiunile din lotul echipei Oltchim Rm.Valcea.

Bulatovic a jucat foarte slab cu Ferencvaros

Trebuia ca duelul cu Ferencvaros sa fie un regal handbalistic din partea campioanei Romaniei, insa drumul spre semifinalele competitiei a inceput cu un cosmar. Infrangerea – una cotata cu 9/1 de bookmakeri – a starnit un scandal urias in vestiarul Oltchimului. Frustrate din cauza tratamentului preferential de care se bucura jucatoarele straine, romancele le-au cerut socoteala acestora pentru evolutia lor dubios de slaba. Parerea unanima este ca Bulatovic, Alexandrina Barbosa sau Iulia Managarova au fost mediocre, desi beneficiaza de cele mai mari salarii din lot si le intra banii in cont fara nicio zi de intarziere! Declaratia Adei Nechita, de la finalul meciului, este elocventa pentru starea de spirit din vestiarul valcencelor: „Au fost comise foarte multe greseli, mai ales pe faza ofensiva. Nu am reusit sa marcam nici macar atunci cand aveam superioritate numerica pe teren, este incredibil! Iar in aparare, stateam pur si simplu si ne uitam la ele cum aruncau. Nu stiu ce s-a intamplat de am fost atat de moi…”.

Staff-ul antrenorului Jakob Vestergaard a inabusit cu greu revolta, dar tehnicianul danez stie ca urmatorul joc, in deplasare la Krim Ljubljana, il va disputa cu sabia deasupra capului.

Cristina Neagu se opereaza in Belgia

Cristina Neagu

Cea mai valoroasa handbalista a lumii in 2010 isi va trata ruptura de ligamente la genunchiul stang in Belgia, la clinica celebrului doctor Marc Martens. Cristina Neagu este a saptea jucatoare din lotul Oltchimului care sufera o asemenea accidentare in ultimii ani, lider fiind Ada Nechita, care s-a operat de trei ori de rupturi ale ligamentelor de la genunchi.

 

author avatar
Cristi Ionita
673 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger