AcasăSPORTRevin in circuit la Indian Wells

Revin in circuit la Indian Wells

Halep si-a propus sa joace finala la Indian Wells

Simona Halep este pregatita sa joace din nou tenis, iar de cateva zile a reinceput antrenamentele pentru urmatorul turneu.

Halep si-a propus sa joace finala la Indian Wells

Saptamana viitoare, romanca va participa la Indian Wells, una dintre cele mai puternice intreceri feminine din categoria Premier Mandatory (premii in valoare totala de 5,1 milioane de dolari). Retrasa de la Doha din cauza unei accidentari suferite cu cateva zile inainte la Dubai, a treia jucatoare a lumii este acum complet refacuta, iar de o saptamana si-a reluat antrenamentele. Teodor Cercel, preparatorul fizic al sportivei din Constanta a dat vestea cea buna: „Va pot spune ca Simona este bine si complet refacuta. Va participa la Indian Wells, nu sunt indoilei in privinta asta”. Anul trecut, Halep a ajuns pana in semifinale la Indian Wells, fiind eliminata de poloneza Agnieszka Radwanska.
In alta ordine de idei, cehoaica Petra Kvitova (locul 4 WTA) nu va lua startul la turneul american, ziarele pragheze anuntand ca este prea obosita dupa un inceput de 2015 „extrem de incarcat”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger