AcasăSPORTReveniri INCREDIBILE pentru Real si Barcelona inainte de "El Clasico" - VIDEO

Reveniri INCREDIBILE pentru Real si Barcelona inainte de „El Clasico” – VIDEO

Programate sa joace in aceeasi zi, sambata, Real Madrid si FC Barcelona au avut parte de doua meciuri mult mai dificile decat se asteptau.

 

Prima a intrat in scena Real Madrid, cu o deplasare pe terenul codasei Deportivo La Coruna. Condusa cu 0-1 din minutul 35 (gol Rikki), trupa portughezului Jose Mourinho a revenit in joc abia in ultimul sfert de ora, cand brazilianul Kaka (’75) si argentinianul Higuain (’88) au intors soarta partidei. Imediat dupa duelul de pe „El Riazor”, a inceput Barcelona – Sevilla, meci pe „Camp Nou”. In locul unui asteptat recital al gazdelor (catalanii veneau dupa umilinta de la Milano, 0-2 in „turul” optimilor de finala ale Ligii Campionilor), oaspetii au fost cei care au deschis scorul, prin Botia, cu trei minute inainte de pauza. Avand o intreaga repriza secunda la dispozitie pentru a intoarce rezultatul, Barcelona a reusit asta in numai opt minute: Villa a egalat la 1 in minutul 52, iar Messi (al 15-lea meci la rand in Primera Division in care marcheaza!) a stabilit scorul final, 2-1, in minutul 60.
Pentru Real Madrid si FC Barcelona urmeaza saptamana celor doua „El Clasico”. Mai intai, marti seara, pe „Camp Nou”, in returul semifinalelor Cupei Spaniei (1-1 in tur); apoi, sambata seara, pe „Santiago Bernabeu”, in etapa a 26-a din Primera Division.

Vezi golurile din Deportivo – Real Madrid 1-2
[youtube]47Edgwwjc9g[/youtube]

Vezi golurile din Barcelona – Sevilla 2-1
[youtube]qlFqwe6zg0s[/youtube]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger