AcasăSPORTRevenire de senzatie pentru Catalin Morosanu! Se bate cu Hulk

Revenire de senzatie pentru Catalin Morosanu! Se bate cu Hulk

Catalin Morosanu abia asteapta sa faca o noua victima in ring

Dupa cinci luni de pauza, Catalin Morosanu revine in ringul de K1 si va fi unul dintre personajele principale ale galei Superkombat World Grand Prix Resita, gala programata pentru sambata, 12 aprilie.

Catalin Morosanu abia asteapta sa faca o noua victima in ring

Morosanu nu s-a mai batut din 9 noiembrie, cand l-a facut knock-out pe camerunezul Daniel Lentie, luptatorul roman absentand de la finala Superkombat de anul trecut, de la Galati.

In ciuda celor cinci luni de pauza, Morosanu revine in ring intr-un meci cat se poate de dificil, „Moartea din Carpati” urmand sa-l infrunte pe egipteanul Mohamed Abdel Karim, poreclit Hulk al Africii gratie stilului de a lupta extrem de agresiv.

Abdel Karim provine din MMA (arte martiale mixte) si este una dintre vedetele Extreme Fighting Championship Africa, avand deja sapte victorii si patru infrangeri in celebrul circuit, la numai 22 de ani.

Mohamed "Hulk" Abdel Karim este adeptul stilului "ori la bal, ori la spital"

Raul Catinas va fi un alt personaj principal al galei Superkombat World Grand Prix Resita, luptatorul roman urmand sa-l infrunte pe Brice Guidon, cel mai bine cotat luptator francez al momentului. Partida se anunta a fi una extrem de dificila pentru Catinas in conditiile in care Guidon are de partea lui alonja (16 centimetri diferenta) si experienta, francezul invingandu-i, de-a lungul timpului, pe Mourad Bouzidi, Filip Verlinden, Frank Munoz, Rico Verhoeven sau Hesdy Gerges.

Sebastian Ciobanu revine si el in ring dupa sapte luni, urmand sa-si masoare fortele cu slovenul Enver Slijvar, castigatorul Superkombat New Heroes Italia. Slijvar este antrenat de legenda K1 Xhavit Bajrami.

7 romani vor lupta la Resita (4 in meciuri de K1, 3 in meciuri de MMA)

Ciprian Schiopu este al patrulea roman care va evolua intr-un meci pe reguli de K1 la Superkombat World Grand Prix Resita, acesta urmand sa fie implicat intr-o piramida care se va disputa in limitele categoriei semigrea.

De asemenea, trei luptatori romani, George Pacurariu, Aurel Pirtea si Zsolt Balla, vor disputa trei meciuri internationale pe reguli de MMA (arte martiale mixte) in deschiderea evenimentului.

Gala Superkombat World Grand Prix Resita va incepe la ora 20.00 si va fi transmisa in direct in 83 de tari, la nivel global, gratie colaborarii excelente pe care promotia romaneasca o are cu Eurosport si alte posturi internationale de televiziune.

author avatar
Cristi Ionita
1.606 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger