AcasăSPORTRevansa lui Bute se amana. Froch se bate cu Kessler in octombrie...

Revansa lui Bute se amana. Froch se bate cu Kessler in octombrie

Froch vrea sa-si ia revansa, dupa ce danezul l-a batut in 2010, la Herning

Pugilistul roman are sanse minime sa se mai bata cu Carl Froch inainte de Craciun, la Montreal, dupa ce Eddie Hearn, promotorul britanicului, a anuntat ca Froch il va infrunta pe danezul Mikkel Kessler in octombrie.

Froch vrea sa-si ia revansa, dupa ce danezul l-a batut in 2010, la Herning

Hearn nu a renuntat la ideea de a organiza un turneu SuperFour, in care invingatorul dintre Froch si Kessler sa dea piept cu cel dintre Lucian Bute si Kelly Pavlik, insa „finala” competitiei nu mai poate avea loc anul acesta daca cel putin una dintre „semifinale”, Froch – Kessler, se disputa in octombrie.

Kessler vrea sa-l deposedeze pe englez de titlul detinut pana nu de mult de Bute

Initial se stabilise ca cele doua meciuri sa aiba loc in septembrie, iar disputa invingatorilor sa aiba loc in decembrie, dar Froch a solicitat un cantonament de trei luni inainte de disputa cu Kessler, astfel ca partida va avea loc, cel mai devreme, la inceputul lui octombrie. Desi nu a anuntat data exacta a meciului Froch – Kessler, Hearn a precizat ca acesta se va disputa, cel mai probabil, la Nottingham, iar in aceeasi gala se vor infrunta Kell Brook, o mare speranta a boxului britanic la categoria welter, cu veteranul american Randall Bailey (38 de ani) fost triplu campion mondial. Daca Froch a devenit noul campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, dupa ce l-a batut pe Lucian Bute pe 26 mai, la Nottingham, prin knock-out tehnic in repriza a cincea, Kessler a sustinut ultimul meci la semigrea, danezul invingandu-l pe americanul Allan Green, prin knock-out in repriza a patra, pe 19 mai, la Copenhaga.

author avatar
Cristi Ionita
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger