AcasăSPORTRevansa. In rolurile principale: Susanu si Andrunache!

Revansa. In rolurile principale: Susanu si Andrunache!

Cele doua canotoare au castigat patru titluri olimpice impreuna

Doua dintre cele mai galonate sportive din Romania si-au anuntat, ieri, retragerea din activitate. Viorica Susanu si Georgeta Andronache au devenit campioane europene la Varese, alaturi de celelalte componente ale echipajului de 8+1 rame, revansandu-se pentru esecul lamentabil de la J.O.

Cele doua canotoare au castigat patru titluri olimpice impreuna

Fetele noastre s-au razbunat dupa ratarile in lant de la Olimpiada de la Londra, cand au prins doar un loc 5 in finala de dublu rame si un loc 4 la 8+1 rame. In componenta Roxana Cogianu, Viorica Susanu, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Georgeta Andrunache, Andreea Boghian, Rodica Serban, Ioana Rotaru, Teodora Gidoiu, echipajul Romaniei s-a impus de o maniera categorica la Varese, reprezentantele noastre depasind cu mai bine de 10 secunde puternicele echipaje ale Italiei si Marii Britanii.

De altfel, Romania a facut furori ieri, la Europenele din Italia, delegatia tricolora castigand alte patru medalii: aur la dublu rame feminin, argint la patru rame masculin si bronz la dublu vasle feminin si la patru vasle feminin.

author avatar
Cristi Ionita
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger