AcasăSPORTRevansa Bute - Froch la Montreal, inainte de Craciun!

Revansa Bute – Froch la Montreal, inainte de Craciun!

Bute - Froch la Montreal, inainte de Craciun!

Presedintele Interbox, clubul de care apartine pugilistul roman, a precizat, intr-o emisiune televizata a postului canadian TVA Sports, ca sunt sanse mari ca revansa Bute – Froch sa aiba loc la Montreal, inainte de Craciun.

Bute vrea sa razbune infrangerea suferita la Nottingham, in fata lui Froch

Omul de afaceri canadian este convins ca Lucian vrea sa-si ia revansa in fata britanicului si ca romanul va reusi sa refaca imaginea modesta lasata la Nottingham. Jean Bedard anunta ca a inceput negocierile cu staff-ul lui Froch pentru un meci revansa care va avea loc la Montreal. Bedard subliniaza ca Eddie Hearn, managerul britanicului, a acceptat, in principiu, ca partida sa aiba loc inainte de Craciun. „Ar fi ideal ca revansa Bute – Froch sa se dispute la Montreal. O victorie a lui Lucian ar fi cadoul perfect de Sarbatori pentru canadieni. Am discutat cu promotorul lui Froch si ar fi de acord cu aceste conditii”, a declarat Bedard.

Planul canadienilor este ca Bute sa mai dispute un meci de relansare la inceputul lunii septembrie, impotriva unui adversar mai slab cotat, pentru a-si reface moralul. Situatia este una aproximativ identica cu cea din 2008-2009, cand boxerul nostru s-a batut de doua ori, in mai putin de 12 luni, cu mexicanul Librado Andrade. Facut knock-down si aproape knock-out in prima intalnire, pe care a castigat-o dupa o decizie contestata de adversar, Bute si-a refacut moralul pe seama columbianului Fulgencio Zuniga, iar apoi l-a executat fara drept de apel pe Andrade. In legatura cu meciul de la Nottingham, pierdut clar de Bute, prin knock-out tehnic in repriza a cincea, Bedard pune infrangerea romanului pe seama ghinionului si sustine ca Interbox nu a gresit pregatirea meciului. „La Nottingham pur si simplu nu a fost sa fie seara lui Lucian. A avut ghinion, nu a fost in cea mai buna zi. I se poate intampla oricui. La fel i s-a intamplat si lui Froch in finala SuperSix, pierduta in fata lui Andre Ward” a spus boss-ul de la Interbox. Bedard este de parere ca daca Bute si Froch se mai intalnesc de zece ori, Lucian va castiga, fara probleme, noua dintre meciuri.

author avatar
Cristi Ionita
541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger