AcasăSPORTReusita fabuloasa pentru Alize Cornet! A eliminat-o pe Serena Williams, cvintupla castigatoare...

Reusita fabuloasa pentru Alize Cornet! A eliminat-o pe Serena Williams, cvintupla castigatoare la Wimbledon! (VIDEO)

Despre Serena Williams se poate spune, fara urma de indoiala, ca nu trece prin cea mai spectaculoasa perioada a carierei. Dupa ce la Roland Garros a fost eliminata inca din turul secund de catre iberica Garbine Muguruza, americanca in varsta de 32 de ani a incasat o alta infrangere dureroasa, de aceasta data  in turul trei al turneului de la Wimbledon.

Cea responsabila cu surpriza de proportii produsa, sambata seara, pe iarba de la Wimbledon este frantuzoaica Alize Cornet. La 24 de ani, ajunsa pe locul 24 in ierarhia WTA, Alize a pierdut un singur set in fata celei mai bune jucatoare din lume. Apoi s-a ambitionat si a castigat tot ce s-a putut, bucurandu-se, in final, de succesul unei reusite ce va ramane in istoria turneului de la Wimbledon.

Astfel, la finalul intalnirii disputate pe iarba londoneza tabela a aratat astfel: Serena Williams-Alize Cornet: 1-6, 6-3, 6-4.

Asa cum era de asteptat, infrangerea nu i-a picat deloc bine americancei, mai ales ca e vorba de al doilea turneu de Mare Slem de la care este eliminata, in decurs de doar cateva saptamani. Va reamintim ca Serena Williams a castigat de cinci ori titlul la Wimbledon.

[youtube]As143YXN2ec[/youtube]

Sursa foto: Alizé Cornet/facebook, Serena Williams/facebook

author avatar
Cristina Stefan
547 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger