AcasăSPORTReușită de senzație! El e jucătorul care a intrat în Top 10...

Reușită de senzație! El e jucătorul care a intrat în Top 10 ATP, la 18 ani!

Reușită impresionantă pentru un jucător de tenis în vârstă de 18 ani. După ce a câștigat recent turneul de la Barcelona, spaniolul Carlos Alcaraz a intrat în Top 10 ATP.

Început de săptămână cum nu se poate mai bun pentru tânărul sportiv. Luni s-a aflat cum arată clasamentul mondial actualizat. Iar Alcaraz a urcat două locuri în topul ATP, de pe 11 pe 9, cu un total de 3.827 de puncte. Și asigurându-și prezența în primele 10 locuri ale clasamentului celor mai buni jucători de tenis ai momentului, de la nivel mondial.

Djokovic, în continuare în fruntea ierarhiei ATP

Din câte se poate observa parcurgând clasamentul dat publicității luni, sârbul Novak Djokovic (34 de ani) continuă să fie lider al ierarhiei, cu 8.400 de puncte. Spaniolul Rafael Nadal (35 de ani) se află pe locul 4, cu 6.435 de puncte.

(sursa foto: captură site ATP)

Carlos Alcaraz își trece așadar în palmares o reușită impresionantă –  figurează în top 10, la doar 18 ani. Recent, tânărul jucător de tenis din Spania – născut pe 5 mai 2003 – câștigase turneul turneul ATP 500 de la Barcelona (disputat pe zgură) și al treilea său trofeu din acest an. Precedentele două titluri din 2022 le obținuse la Rio și Miami, potrivit ziare.com.

 

324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger